מעניין.נכתב ע"י קקטוס;1642281:הבעיה בשוקולד שהוא לא מספיק "רטוב"
אם הוא היה מרוח במשהו, או אפילו מחומם טיפה, נראה לי שהוא היה יוצא טוב יותר.
תודה.נכתב ע"י shosh22;1642562:לגבי השאר, היה בהחלט ניתן לעשות משהו יותר מעניין מבחינת קומפוזיציה
וזווית צילום.
באמת?נכתב ע"י E&A;1642940:
רשמנו לפנינו.נכתב ע"י יעל א;1643836:גמני אהבתי את השניה ואת הקרופ שלה.
עוד משהו:
אני כבר הרבה זמן מתאפקת לא להעיר על זה.. אבל נשברתי!
המילה "מגרה" היא אהההמ.. לא קשורה וגם לא ממש אינטלגנטית בהקשר הזה.
הצורה הנכונה היא לומר מעורר תאבון.
התאורה באה מזוית מאוד נמוכה ולכן היא חושפת את הטקסטורה בצורה כזו.נכתב ע"י קקטוס;1643827:באמת?
זה לא נראה כך
אולי תאורה מזווית נמוכה יותר הייתה עוזרת.
אוחי פשוט למרוח שמן סיליקון, נראה לי שזה יחיה את זה מאוד
תודה.נכתב ע"י poto12;1644309:אני לא צלמת אבל אני רואה את הכחול משתקף בשוקולד
לדעתי זה מה שמקרר את זה
התנסחות לא נכונה.(נפוצה אצל ילדים....: "אסור לגרות...")נכתב ע"י קקטוס;1644216:רשמנו לפנינו.
אמליץ לפנות בהקדם אל הוועדה הלשונית של פרוג, על מנת שמי שיכתוב את המילה השגויה, יורחק מהפורום למשך שבועים לפחות.
מה לא אינטליגנטי ב'מגרה'?
אל תתגרי בי..נכתב ע"י יעל א;1646210:התנסחות לא נכונה.(נפוצה אצל ילדים....: "אסור לגרות...")
סופר שמכבד את עצמו לא יכתוב בספר "המנה הייתה מגרה" ובכל התבטאות בכתב כנ"ל גם אם אתה לא סופר
אין לי כח להסביר אבל אם זה באמת מעניין אותך אתה מוזמן לבדוק בעצמך.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים