רב חובל

• הוסף לסימניות
הבן שלי מתחפש לרב חובל, ומה שהכי חשוב לו זה האביזרים.
חשבתי על מצפן- אשמח לדעת איפה אני יכולה להשיג.....

יש רעיונות לעוד משהו?

• הוסף לסימניות
משקפת

• הוסף לסימניות
ואיך את עושה בגד?
הבת שלי מאד מאד רוצה להתחפש לזה, [בת 7]
אבל אני עוד לא התחברתי לרעיון בכלל.... ועוד להפוך את זה לבת...
אבל היא כבר נואמת לי על זה כמה חודשים...
[זה משום מה נראה לי תחפושת מיושנת מאד... כמו הבגדים של פעם... וגם הרבה יותר מתאים לבן מאשר לבת...]

אולי יש למישהי תמונות להשראה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1194017:
ואיך את עושה בגד?
הבת שלי מאד מאד רוצה להתחפש לזה, [בת 7]
אבל אני עוד לא התחברתי לרעיון בכלל.... ועוד להפוך את זה לבת...
אבל היא כבר נואמת לי על זה כמה חודשים...
[זה משום מה נראה לי תחפושת מיושנת מאד... כמו הבגדים של פעם... וגם הרבה יותר מתאים לבן מאשר לבת...]

אולי יש למישהי תמונות להשראה?

תחפושת קנויה מאיביי
משהו כזה.....

קבצים מצורפים

• 1326181086s86Ns.jpg
    KB 63.7 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
בקשר למצפן, יש לקנות בחנויות של הכל בשקל / שניים.
אבל זה מצפן קטנטן ובלתי מרשים.
(הבן שלי קיבל כזה כפרס אצל רופא השיניים).

אולי תוכלי לקנות כזה להשראה, לקנות עיגול קלקר גדול יותר ולצבוע לפי המצפן "האמיתי".
כך זה יהיה מרשים ושימושי יותר לרב חובל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה