שיתוף בתהליך רב חיים קניבסקי שליט"א - צריכה עזרה

• הוסף לסימניות
בעיה שהתחלתי ציור מפורט מאוד ובשלב מסויים זנחתי אותו לטובת ציורים קלילים ומהירים
ואני לא מצליחה להחזיר את עצמי לציור הזה
הוא מאוד יפה רק לא גמור וחבל
מה הייתם עושים במצב כזה
(צוייר בעפרונות אקוורל)
20210221_224434.jpg

• הוסף לסימניות
וואוווווווו
זה מדהים!!!!
אפשר להסתכל שעות!!!!!!!!!!
מחכה כבר לראות את זה מושלם!!! (למרות שזה כבר עכשיו מושלם מבחינתי... אני אוהבת את הריקנות שבדף.)
תצליחי מלא!!!

• הוסף לסימניות
לדעתי, מסיים את הזקן ומכריז על הציור כגמור.
אבל מה אני יודע, אני לא מגיע לרמות כאלו...

• הוסף לסימניות
בעיה שהתחלתי ציור מפורט מאוד ובשלב מסויים זנחתי אותו לטובת ציורים קלילים ומהירים
ואני לא מצליחה להחזיר את עצמי לציור הזה
הוא מאוד יפה רק לא גמור וחבל
מה הייתם עושים במצב כזה
(צוייר בעפרונות אקוורל)
צפה בקובץ המצורף 842867
מדהים!! נשאר רק קצת זקן וטלית יאללה!! לדעתי את יכולה כבר למצוא קונה- או קונים להעתקים ואז תהיי חייבת לסיים...

• הוסף לסימניות
את פשוטטט אלופפפה ומעוררת קנאה (קנאת סופרים כמובן כן ;) )
זה פשוטטטטטטט מושלללם אפילו שלא סיימת את הציור

• הוסף לסימניות
ואאוו וואווו וואוואוו!!!!!!!!!!!!
אין זה פשוט הזיה הכשרון הזה... :rolleyes: :rolleyes: :)
זה פסדר...הוא מדהים גם עכשיו.... לא צריך בכלל לסיים...:p;):rolleyes:

• הוסף לסימניות
יכול להיות שקשה לך לחזור לזה כי הרעיון שאת יודעת שתצטרכי לשבת המון זמן מכביד עליך,
או,
פחד לקלקל מה שעשית כי אולי את לא באווירה המתאימה ושו''ת
או קורה לפעמים שמגיעים כמו למבוי סתום בציור, כאילו הסתבך לא כמו שתתכננת או משו, (וזה לא נראה מה שקרה כאן...)
תנסי לפשט לעצמך מה הבעיה ממש, ואז תחליטי:
אם את פוחדת לקלקל, מה עדיף לך, תמונה גמורה אצלך שאולי שונה ממה שציפית, או משאירה אותה ככה,
ואם כבד עלייך, תחליטי מראש שאת יושבת רק טיפה, (ההמשך יבוא...חחח אח"כ לא תצליחי להפסיק)
בקיצור, ככה לחפור פסיכולוגית בעניין:p
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אגב,
מה השיטה שציירת עם העפרונות, הרטבת גם עם מים? או שעובדים עם זה יבש?
אני אשמח אם יתחשק לך לספר על העבודה עם זה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למה תמיד הציורים שלך נראים כמו תמונות????
כל אחד מהם יותר מושלם מהשני!!!
אני יודעת שזה לא מה שציפית לשמוע אבל זה נראהכאילו לא צריך לגמור את הציור הוא יפה עם החלקים החסרים אבל ם את ממש רוצה הייתי מנסה לסיים רק את הזקן

• הוסף לסימניות
בזה אני כבר לא עומדת
אלופה

• הוסף לסימניות
מהמם!!!

• הוסף לסימניות
לדעתי את לא צריכה לגעת, זה מושלם ככה
יפה שזה לא גמור עד הסוף

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד.
מציע לא להמשיך ברינדור פרטים אלא לסיים במה שנקרא 'וויניאט' המשך של הצורות כקומפוזיציה אבסטרקטית שדועכת לרקע, לדעתי לא צריך לקחת יותר מכמה דקות.

• הוסף לסימניות
וואו מהמם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה