כללי רב טקסט באינדיזיין - אַ גישמאק!!!

• הוסף לסימניות
מצורף סרטוני הדגמה.
הרבה יותר ממה שאפשר לראות בסרטון יש בו...
מחכה לתגובתכם...

קבצים מצורפים

• קישורים.mp4
    11.3 MB · צפיות: 241
  • הוסף לסימניות
מה עושים כשרוצים לשנות ״פורמט״ [משתמשי תג מכירים את זה...]:

קבצים מצורפים

• החלף פורמט.mp4
    9.1 MB · צפיות: 173
  • הוסף לסימניות
הנה הקובץ הסופי שיצא מאינדיזיין...
ממש א מחיה!
מצרף גם את הקובץ טקסט של השו״ע עם כל הקידוד הנצרך...

קבצים מצורפים

• משנ״ב או״ח סימן א׳.pdf
    KB 85.7 · צפיות: 206
  • שו״ע.txt
    KB 3.1 · צפיות: 129
  • הוסף לסימניות
מדהים!!!

• הוסף לסימניות
1.png
2.png
3.png

• הוסף לסימניות
מתי יהיה ניתן לרכוש ומה המחיר?

• הוסף לסימניות
מתי יהיה ניתן לרכוש ומה המחיר?
צורת הדף.jpg

חבילה של שלושתם יחד [הם עובדים ביחד] יהיה 1200 ש״ח בעז״ה.
הם יתוספו לתפריט Window באינדיזיין, עם אפשרות להגדיר להם קיצורי מקשים!
Screen Shot 2018-07-17 at 09.24.33.png

• הוסף לסימניות
לא ניתן להשתמש בקישורים ברב-טקסט שהוא לא צורת הדף?

• הוסף לסימניות
לא ניתן להשתמש בקישורים ברב-טקסט שהוא לא צורת הדף?
ודאי יכולים!
זה גם פתרון לספר עם טקסט ראשי והערות שוליים רגיל...

• הוסף לסימניות
אין מילים!!

חסר רק "רב טקסט אוטומטי..."
שיבדוק אוטומטית איזה קישורים חסרים ויכניס אותם לעמוד בהתאם...

• הוסף לסימניות
ודאי יכולים!
זה גם פתרון לספר עם טקסט ראשי והערות שוליים רגיל...
לא רק...
אני מעמדת הרבה ספרים של טקסט ועוד טקסט של תוספות וכו'...

האם ניתן לרכוש רק את הקישורים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מצורף סרטוני הדגמה.
בהרבה ספרים מקובל למלאות את העמוד בדיוק עד השוליים התחתונות בכל העמודים. 'תג' מראה כל הזמן באחוזים עד כמה העמוד מלא.
אם כבר רב טקסט באינדיזיין - מן הראוי להוסיף אפשרות כזו.

[אמנם לא השתתפתי בדיון האם החיים של תוכנת תג קרבים לקיצם או לא, אבל אחרי שהספקתי קצת להכיר אותך, והרבה את אינדיזיין, אני חושב שהיא בהחלט כבר הגיעה לגיל השלישי שלה...]

תמשיך להצליח ולפתח!

• הוסף לסימניות
בהרבה ספרים מקובל למלאות את העמוד בדיוק עד השוליים התחתונות בכל העמודים. 'תג' מראה כל הזמן באחוזים עד כמה העמוד מלא.
אם כבר רב טקסט באינדיזיין - מן הראוי להוסיף אפשרות כזו.
אני חושב שכיון שבאינדיזיין אתה עובד בתצוגה האמיתי, אפשר לראות לבד כל הזמן אם התיבה התחתון מגיע עד לשוליים התחתונים...
האם יש צורך באחוזים?

• הוסף לסימניות
מדהים
עכשיו תעדכן רק חלון אוטומטית
וניקוד מושלם
וטעמים מושלם
ו......

• הוסף לסימניות
אני חושב שכיון שבאינדיזיין אתה עובד בתצוגה האמיתי, אפשר לראות לבד כל הזמן אם התיבה התחתון מגיע עד לשוליים התחתונים...
האם יש צורך באחוזים?
אחוזים זה טוב כשלא ממלאים את העמוד עד הסוף כי לא מסתדר מכל סיבה שהוא אבל כן רוצים שהעמוד יגיע למצב מקסימלי...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שניה אני רק רוצה להבין דבר אחד מכל הנהר השופע הזה.
בין היתר ממה שעשיתם כאן זה לייצר מצב של הערות שוליים בתיבת טקסט נפרדת, ויותר מזה עם אופציה לכמה סוגי הפניות כאלו????

• הוסף לסימניות
שניה אני רק רוצה להבין דבר אחד מכל הנהר השופע הזה.
בין היתר ממה שעשיתם כאן זה לייצר מצב של הערות שוליים בתיבת טקסט נפרדת, ויותר מזה עם אופציה לכמה סוגי הפניות כאלו????
בדיוק!
תפסת את הענין...
ויותר מזה: מיספור אוטומטי, הסתרת מיספור, ברך, ברך על ברך, הוספת/הסרת שורה לברך שמתעדכן אוטומטי, שינוי פורמט [מאסטר] של עמוד נוכחי בקליק אחד, קישור טקסט אחד לכמה טקסטים ועוד ועוד...

אם כי לא כ״כ ברור כאן, כי פה היעד שלי הם המעמדים המומחים...
מתכנן בהמשך
[כשיתפנה קצת, אולי בחופש] לעשות הסבר ומדריך מפורט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה