דרוש מידע רב לניסוח הסכם מכירת דירה (בנוסף לעו"ד)

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
מחפש רב המבין בחושן משפט ויושב בהרכבי בי"ד שנותן שירות בתשלום , לעזרה לגבי הסכם של מכירת דירה לא רגילה עם הרבה סעיפים לא רגילים (עסקה מסובכת)
שיעבור על ההסכם ויאיר מניסיונו על דברים שיכולים לצוץ, וכן יורה איך להסכם יהיה גם תוקף הלכתי דהיינו שיהיה מקובל בבית דין (אם צורך להגיע לשם)
מקווה שהובנתי
תודה מראש לכל העונים

• הוסף לסימניות
הרב אברמוביץ - דיין (אב"ד ?) בבית הדין לממונות "הישר והטוב" אשדוד,
אני חושב שהוא יסכים לעשות את זה.
אם אתה רוצה טלפון שלו , פנה בפרטי, כי אני לא יודע אם זה ראוי לרשום כאן.

• הוסף לסימניות
הרב אברמוביץ - דיין (אב"ד ?) בבית הדין לממונות "הישר והטוב" אשדוד,
אני חושב שהוא יסכים לעשות את זה.
אם אתה רוצה טלפון שלו , פנה בפרטי, כי אני לא יודע אם זה ראוי לרשום כאן.
יש רבנים שנותנים כזה שירות בתשלום
אתה יודע שהוא נותן כזה שירות?
כי אני מעדיף רב שעושה בצורה מסודרת ולא בתור טובה חד פעמי או סתם שהוא רב שיודע חושן משפט

• הוסף לסימניות
בדיוק, ואתה אפילו לא יודע עד כמה זה לא מדויק.
רק לדוגמא, הקנסות שבאיחורי המסירה של 10% וכד' צריך לדעת איך לרשום בחוזה באופן שיהיה ניתן לגבות זאת בבי''ד

• הוסף לסימניות
יש גם נושא שלריבית שצריך לבדוק מבחינה הלכתית.

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
מחפש רב המבין בחושן משפט ויושב בהרכבי בי"ד שנותן שירות בתשלום , לעזרה לגבי הסכם של מכירת דירה לא רגילה עם הרבה סעיפים לא רגילים (עסקה מסובכת)
שיעבור על ההסכם ויאיר מניסיונו על דברים שיכולים לצוץ, וכן יורה איך להסכם יהיה גם תוקף הלכתי דהיינו שיהיה מקובל בבית דין (אם צורך להגיע לשם)
מקווה שהובנתי
תודה מראש לכל העונים
לא יודע אם הוא נותן שירות בתשלום
אבל לכאורה הרב סילמן עונה בדיוק על התיאור

• הוסף לסימניות
אחד מתלמידי ראב"ד ביתר עילית הרב ברוורמן שליט"א - בשם הרב אברהם כהן,
נותן שירות של חוזים וייעוץ לדברים כאלו (כמו: טאבו משותף, חוזי שותפות וירושות, ועוד).

נ.ב. אין לי מושג איך משיגים אותו.

• הוסף לסימניות
הרב סילמן טוב לשאלות ספציפיות
מחפש רב לניסוח הסכם מהחל ועד כלה בתשלום בצורה מסודרת
מכירה דיין חשוב מירושלים שעוסק בזה
ר' אהרן שטיינברג, אין לי מספר.
ויש גם ר' שלום סגל שהוא גאון בחושן משפט
גם בירושלים.
תחפש בספר טלפונים ת' מספרים שלהם.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הרב יהודה קנר ממודיעין עילית,
עורך חוזים והסכמים,
(נחשב למומחה ומקצועי בבי"ד 'קרית ספר')

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
מקווה שהובנתי
תודה מראש לכל העונים
אולי הרב יעקב פרבשטיין מבי"ד של ר' ניסים , גר בגבעת זאב החדשה

• הוסף לסימניות
תשאיר טל' או מייל. אם תרצה אשלח פרטים על דיין ותיק מאוד מאוד מומחה בתחום עריכת חוזים

• הוסף לסימניות
אחד מתלמידי ראב"ד ביתר עילית הרב ברוורמן שליט"א - בשם הרב אברהם כהן,
נותן שירות של חוזים וייעוץ לדברים כאלו (כמו: טאבו משותף, חוזי שותפות וירושות, ועוד).

נ.ב. אין לי מושג איך משיגים אותו.
האם יש למישהו מושג נייד או מייל שלו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה