שווה מיליונים
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
רבנים בסדר גודל לא עונים על שאלות במייל
לפני פחות מעשר שנים אמרו זאת על רב שיש לו פלאפון...רבנים בסדר גודל לא עונים על שאלות במייל
אשמח לדעת איזה רבנים עונים תשובות לאנשים פשוטים במייללפני פחות מעשר שנים אמרו זאת על רב שיש לו פלאפון...
אתה חי בדור קודם, יש ת''ח עצומים משגיחים וראשי ישיבות שעונים תשובות במייל, לא כולם המייל שלהם מפורסם
מה המייל?הרב דוד אריה מורגנשטרן עונה במייל
נכון מאד. ובאישי תוכל לשלוח לי?מי שצריך משיג,
אם זה מפורסם בפרוג,
הוא צריף להחליף מייל ...
אין לי פרטינכון מאד. ובאישי תוכל לשלוח לי?
המייל ששמת פה זה של הרב מורגנשטרן או שלך?אין לי פרטי
של הרב מורגנשטרןהמייל ששמת פה זה של הרב מורגנשטרן או שלך?
תודה רבה!של הרב מורגנשטרן
בלת"ק,חברה בקשה ממני מייל של רב שאפשר לשאול אותו שאלות בהשקפה ולא היה לי, למי יש?
בישיבה שלמדתי 'מלב המיינסטרים הליטאי' (עם כל ה'השקפה') היו שולחים אל הרב הנ"ל בחורים שהיו להם שאלות מורכבות באמונה וכדו', ואפשר לומר שהוא פשוט הציל נפשות, והצליח במקום שרבים אחרים נכשלו.הרב אליהו מאיר פייבלזון
סביר מאוד שרק משמיעה של שיחותיו בקול הלשון, דברים רבים יתבהרו ויתבארו. מכיר כמה אנשים מוכשרים שממש הציל אותם ואת יהדותם
שיעורים
שו"ת
שאל את הרב - שו"ת עם הרב - פתחי עולם
שאל את הרב - יש לכם שאלות לרב? זה המקום והזמן, שלחו לנו את השאלות שלכם דרך הטופס מימין והרב יענה לכם על השאלות. חלק מהשאלות יתפרסמו באתר.pitcheiolam.co.il
מייל
emfaivelzon***gmail.com
לפני מספר שנים פניתי טלפונית להידברות עם שאלה מורכבת של תלמידה (סמינר שמור, אחד הטובים)הידברות!!!!!!
מניסיון אישי!!
וחזרו אלי די מהר, הרב שמע בהרבה סבלנות ...... וענה והסביר בכבוד וברגישות
ממליצה מאוד
אני אישית יודעת בזכותם שתמיד בזמן שיש שאלות שמציפות יש לי כתובת לפנות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //