• הוסף לסימניות
מגב+מטאטא+יעה+מגב שיש ב- 190 ש"ח
זול??? אין לי מושג במחירים שלהם---
קיבלתי המלצות וראיתי מבצע בעיתון--
שווה???

• הוסף לסימניות
זול זה לא. אולי סביר.
מגב לבד עולה 70 ש"ח
מגב לשיש 30 ש"ח
האם מטאטא ויעה שווים עוד 90?
אולי כן, אולי לא.

• הוסף לסימניות
לא מעודכנת במחירים מדוייקים שלהם אבל יודעת שהם יקרים וב-190 את כל הנ"ל נראה לי אכן זול.
אבל, שימי לב שיש חיקויים- שהם לא טובים בלשון המעטה. אז אם זה לא המקורי כבר עדיף מטאטא ומגב רגילים.

בהצלחה ( + ד"ש :) )

• הוסף לסימניות
85 ש"ח זה יקר.
מחירים ממוצעים:
רב מגב או מטאטא - עולה כ-70 ש"ח
יעה, מגב לשיש - עולה כ 30 ש"ח

ס"ה: 200 ש"ח....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;914256:
85 ש"ח זה יקר.
מחירים ממוצעים:
רב מגב או מטאטא - עולה כ-70 ש"ח
יעה, מגב לשיש - עולה כ 30 ש"ח

ס"ה: 200 ש"ח....

יעה עם מוט 30 ש"ח???

• הוסף לסימניות
היעה עולה יותר יקר מהמטאטא והמגב
קניתי למישהי מתנה ועלה לי:
יעה 69 ש"ח
מגב ומטאטא כל אחד 65 ש"ח.
עלה לי ביחד 199 ש"ח

• הוסף לסימניות
אפשר לדעת מה מיוחד במטאטא והמגב שלהם, אתן מרוצות?

• הוסף לסימניות
לא זוכרת כמה עלה לי היעה... אבל הוא שווה!!!

ואגב, מישהו יודע להמליץ מנסיון על המוצרים האחרים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dk;914666:
אפשר לדעת מה מיוחד במטאטא והמגב שלהם, אתן מרוצות?

המגב והיעה מעולים.

המטאטא יש שתי סוגים:
1. ארוך וצר
2. קצר ורחב

החסרון של 1 בגלל שהוא צר הוא לא אוסף את כל הלכלוך. החסרון של 2 שהוא קצת כבד.
היתרון של שניהם, זה שלא נתפס בהם שערות עם אבק כמו במטאטא רגיל, היות וזה שערות גומי.

• הוסף לסימניות
לאימי יש את היעה והיא אומרת שהוא שווה כל שקל.
איסוף הלכלוך שלו מושלם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שש;914735:
המגב והיעה מעולים.

המטאטא יש שתי סוגים:
1. ארוך וצר
2. קצר ורחב

החסרון של 1 בגלל שהוא צר הוא לא אוסף את כל הלכלוך. החסרון של 2 שהוא קצת כבד.
היתרון של שניהם, זה שלא נתפס בהם שערות עם אבק כמו במטאטא רגיל, היות וזה שערות גומי.

הקצר והרחב הוא מטאטא שטיחים לא לרצפות.
ארוך והצר מיועד לרצפות , והשערות שלו בצדדים מובנה בצורה אלכסונית כלפי חוץ כך שזה מטאטא גם את פינות החדר (בין הפנל לרצפה)
מה שאין כן ברחב שלא מגיע לפינות כלל.

• הוסף לסימניות
המגבים מדהימים, יש לי 3 גדלים שלהם-שווה כל שקל, עכשיו נהרס לי אחד כעבור כ-5-6 שנות שימוש אינטנסיבי

היעה לא מתקפל וכבד קצת ותופס הרבה מקום-אני אישית מכרתי אותו
המטאטא שלהם-יש לי את הצר-ואני מאד לא מרוצה הוא לא מטאטא יסודי כמו מטאטא עם שערות-הוא אכן עמיד אבל....

אני שילמתי לא מזמן בהום פלייס בסביבות 59 על כל מוצר והיה מבצע מגב+יעה ב89 ש"ח (אם אני זוכרת נכון)

• הוסף לסימניות
לגבי היעה
נכון שהוא כבד ותופס מקום
אבל-
מי שעומדת לפני רכישה צריכה לקח בחשבון שאם יש ילדים בבית זה מאוד משתלם.
יש לילדים נטיה לעמוד/לשחק/להרוס-דברים מן הסוג הזה
וזה היעה היחיד שפשוט לא נשבר.

• הוסף לסימניות
מניסיון!מגב- מעולה. יעה- יותר ממעולה (אתמול היעה שלי היה רטוב והייתי צריכה דחוף יעה ,לוויתי משכנה יעה רגיל ופתאום בלט לי ההבדל בין יעה רגיל שצריך לטאטא את הלכלוך כמה פעמים עד שכל הלכלוך עולה לבין יעה של רב מגב שבפעם אחת הכל נקי.). עם המטאטא ממש לא הסתדרתי.

• הוסף לסימניות
המטאטא לא שווה,
המגב והיעה מעולים!

• הוסף לסימניות
לי יש את המטאטא. אכן הוא כבד. [יחסית למטאטא רגיל] ונחמד שהשערות לא נתפסות בו.
אבל לגבי חול- הוא לא אוסף טוב. ואז אני משתמשת ברגיל..

• הוסף לסימניות
המטאטא דפוק בלחץ! לא מטאטא יסודי בכלל!, הוא טוב לטאטוא במטבח מלוכלך משיירי מרק וספגטי....

• הוסף לסימניות
לבתי יש מטאטא והיא אומרת שחבל על הכסף. המגב סופר-מעולה - ממש חצי עבודה (גריפה אחת של המים ובחצי הזמן ממגב אחר).

• הוסף לסימניות
כנ"ל
מגב מעולה
מטאטא חבל על הכסף
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה