דרוש מידע רב מומחה לשאלה סבוכה לגבי הריון.

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
אני מודעת לזמן הדחוק.
אך עזרתכם חשובה לי מאד.
אני מחפשת רב בקיא בהלכות לגבי הריון בסיכון וההתייחסות אליו.
עקב נתונים שקשורים להריון, זמינות התשובה דוחקת מאד.
אודה לכם אם תוכלו לתת שמות ולהפנות.
בשורות טובות לכולם. וחג שמח!!!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהרב זילברשטיין יכול לתת מענה, ובמקרה הצורך יפנה אתכם לגורם מוסמך.

• הוסף לסימניות
הרב ינון יונה, רב בשכונת גבעת שאול בירושלים. מומחה מאד

• הוסף לסימניות
הרב מרדכי גרוס שליט"א
מבין מאוד בנושא הלכתית ורפואית

ניתן לפנות אליו בבתי ההוראה שלו

• הוסף לסימניות
הרב אי"ש גריינמן מזכרון יעקב בנו של ר' חיים גריינמן זצ"ל

• הוסף לסימניות
ד"ר רוטשילד יודע מצוין הכל!!
יש לו ידע נרחב מהרב וואזנר ורב זילברשטיין.
036187909

• הוסף לסימניות
הרב אברג'ל מרמות
מומחה גדול בעניינים אלו

• הוסף לסימניות
הרב שאול יהודה פרידמן מרמת שלמה,
בעל ידע רחב, ונסיון של שנים.
025387012

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו הגרש"א שטרן 03-6060601 יש לציין שלא כל הזמן הוא מקבל את השיחות אלא המון תלמידים לכן יש לברר בטלפון מתי הוא נמצא. נראה לי בסביבות 13:30

• הוסף לסימניות
נדמה לי שהגאון רבי משה שאול קליין שליט"א מרבני ביה"ר "מעייני הישועה".

• הוסף לסימניות
הגאון ר' משה שאול קליין שליט"א, עזר לנו בשאלה מורכבת מאד (זה סיפור של לפני 11 שנים) , פנינו בשעתו לרב וואזנר זצ"ל והוא הפנה אותנו אליו. יש בית הוראה שלו ואם השאלה דחופה מפנים אליו ישירות את השאלה. אם לא תופסים אותו ניתן להתקשר אליו הביתה ואשתו מעבירה את הדחיפות

• הוסף לסימניות
אכן הרב משה שאול קליין עזר מאד לאחותי,
הם פנו אליו לאחר הפניה של הרב וואזנר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה