רב מסר ונטפרי (מקווה שאני בפורום הנכון...)

• הוסף לסימניות
חגית זה לא הגיוני שיש אופציה כזו, אשמח לדעת שאני טועה

• הוסף לסימניות
מקריאה מרפרפת של הלינקים ששמתי לעיל,
יש להם שליפת תמונות מהשרת לפי המיקום של התמונה בתוך המייל. לכל תמונה יש פיקסל, כך שאפשר לעקוב האם המשתמש הגיע לתמונה האחרונה במייל (בדר"כ בפוטר יש את הלוגו שלהם)

מעולם לא השתמשתי בזה, כך שלא אוכל לכתוב בוודאות

• הוסף לסימניות
בגדול אין כזו אפשרות טכנית לעשות מעקב מיקום בהודעת מייל ששלחנו ממערכת דיוור.
כל מציגי המיילים מושכים את כל התמונות בבת אחת ברגע שפותחים את ההודעה וזה מוגדר להציג תמונות.

• הוסף לסימניות
מילצ'פ זה מחיר אסטרונמי לחודש ביחס לכל שאר החברות? או שיש משהו שאני לא קולט בנתונים שם?

• הוסף לסימניות
מילצ'פ זה מחיר אסטרונמי לחודש ביחס לכל שאר החברות? או שיש משהו שאני לא קולט בנתונים שם?
לכל חברת דיוור יש צורת תמחור משלה.
הרבה פעמים זה צורת תמחור שלמישהו אחד ייצא זול ולמישהו אחד ייצא יקר.
כל אחד שולח לכמות אנשי קשר אחרת, תדירות אחרת, וקבצים אחרים.
כמובן שגם יש חברות יקרות יותר ויש זולות יותר.

לדוגמא אם נשווה מישהו שיש לו 500 אנשי קשר ושולח פעמיים בשבוע למישהו ששולח ל8000 אנשי קשר פעם בחודש, שתיהם שולחים אותה כמות הודעות אבל המחיר יהיה שונה משמעותית ובכל חברה יש צורת חישוב אחרת.
(יש חברות שנותנות אופציה לשלם רק לפי כמות הודעות שנשלחה ללא קשר לכמות אנשי קשר [אני לרוב עובד במערכת הדיוור שלי בצורה הזו] אבל ברוב המקרים התשלום יהיה לפי אנשי קשר)

לדוגמא יש את המערכת דיוור שאני משווק שללקוחות מסוימים זה חוסך 95% מהעלות שליחת הודעות ולקוחות מסוימים שזה לא יביא להם חיסכון כספי ואולי אפילו ייקר להם קצת את העלות החודשית.
(לפעמים יש לקוחות שבאים אליי למרות שזה מיקר קצת את העלות כי הם צריכים את מה שיש לי להציע שאין לאחרים)

יש עוד הבדלים בין החברות דיוור כמו לדוגמא
שפת הממשק
נוחות העורך
והאם נותנים לצרף קבצים מצורפים ועד איזה גודל לקובץ
האם זה כולל ממשק דפי נחיתה (למרות שזה גם כובל אותך לחברת הדיוור הזו אם את משתמשת בדף נחיתה שלהם)
האם אפשר לחבר טופס מהאתר הקיים
ועוד

בסוף אתם משתמשים בדיוור כאפיק פרסומי שאתם רוצים להיחשף לכמה שיותר אנשים בצורה מיטבית, אז תחשבו מה יביא לכם הכי הרבה תועלת וחשיפה ורווחים ביחס למחיר שתשלמו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה