מידע שימושי רב קו אונליין, עושה בעיות רק לי?

• הוסף לסימניות
אפשר לבקש מהם לפתוח לעדכונים
1. לא נטפרי אלא הספק RL שעובד עם נטפרי (ואולי גם בסים כשר).
2. חסימת העדכונים נועדה לטובת המשתמשים שלא מעוניינים בעשרות ג'יגה של עדכונים.
3. ניתן לבקש מRL לפתוח את העדכונים באופן זמני או קבוע.

• הוסף לסימניות
לא.
יתכן ומוגדר לך במחשב לא להוריד עדכונים מסלולרי/קליטה נמוכה.
איפה זה אמור להיות מוגדר?
כבר פניתי לנטפרי ועשו הקלטת תעבורה שמצאה רק כתובת אחת שמופיעה ופתחו, ועדיין זה לא מוריד עדכונים.
אולי זה הסיפור?
זה מספר השגיאה שהוא נותן שגיאה 0x800706ba

• הוסף לסימניות
איפה זה אמור להיות מוגדר?
כבר פניתי לנטפרי ועשו הקלטת תעבורה שמצאה רק כתובת אחת שמופיעה ופתחו, ועדיין זה לא מוריד עדכונים.
אולי זה הסיפור?
זה מספר השגיאה שהוא נותן שגיאה 0x800706ba
אני על 11.
שם בהגדרות 'הורד עדכונים באמצעות חיבורים לפי שימוש'

• הוסף לסימניות
שני פתרונות שיכולים לעזור:

1. התקנה ידנית של תעודת אבטחה
https://f1.210.co.il/fix-le.bat

2. עדכוני וינדוס
בתוך הגדרות המחשב, לחפש את WINDOWS UPDATE
לבדוק אם יש צורך בעדכונים
אם לא מצליחים להיכנס לעדכונים, יתכן שהם חסומים על ידכם בהגדרות הסינון. אפשר להוריד לזמן מסויים את החסימה, להתקין ולהחזיר שוב.

ותודה לנטפרי על ההסברים שנתנו לי.
תודה ענקית!!
הכל עובד לי כעת.

• הוסף לסימניות
זה מה שעולה באתר רב קו מה הפתרון
1634275515000.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה