עזרה רב קו חדש לבעלי 'סטודנט'....

• הוסף לסימניות
עשיתי רב קו חדש,
היה לי סטודנט קודם (וד"ל........)
איך אני מעביר את הפרופיל?
חייבים כרטיס סטודנט בשביל להעביר חוץ מהרב-קו?
במידה וצריך, ואין לי כרטיס שכזה,- אפשר לבטל את התשלומים באשראי של החופשי שנתי?

אשמח למידע בעניין.........

• הוסף לסימניות
הבנתי כי הרבה בעלי סטודנט חווים בעיות ברב קו,
ומשרד התחבורה אף חוסם סטודנטים של מעיינות, בית החסידות ועוד.

שמעתם על זה?

• הוסף לסימניות
אתה יכול להטעין פרופיל על רב קו קיים באתר רב קו אונליין.
מעלה את המסמכים הנדרשים ושולח בקשה

• הוסף לסימניות
גם לי נשבר קצת הפס הגנטי, והם לא מסכימים לעדכן סטודנט, כי הם החליטו ש י.נ.ר. זה לא מספיק סטודנט בשבילם
הבנתי שזה ממש צרת רבים!
יש למישהו פתרון?

• הוסף לסימניות
מישהו ניסה להזמין רב קו חדש ברבקו אונליין ולהעלות שוב מסמכים י.נ.ר?

• הוסף לסימניות
ניסיתי גם ניסיתי.....

את החופשי אני בטוח לא יצליח להעביר.....זה העניין.

הפיתרון הוא למצוא סטודנט של מקום אחר חוץ מי.נ.ר., בית החסידות וכו'.
ואז לבקש להעביר את הסטודנט....

• הוסף לסימניות
ראיתי שבמכשירי תיקוף של החנויות אנשים משנים את הפרופיל בלי מסמכים עם תמונות קש,,,
זה כן עובד לאורך זמן?
ואפשר לעשות כך גם במכשיר הביתי?
או ששם יותר בודקים,,,,

• הוסף לסימניות
ראיתי שבמכשירי תיקוף של החנויות אנשים משנים את הפרופיל בלי מסמכים עם תמונות קש,,,
זה כן עובד לאורך זמן?
ואפשר לעשות כך גם במכשיר הביתי?
או ששם יותר בודקים,,,,
עובד לאורך זמן.
בבית דרך האתר - בודקים.

• הוסף לסימניות
עובד לאורך זמן.
בבית דרך האתר - בודקים.
ניסיתי לעשות דרך האתר - וראיתי שבמסמכים נשלחים לבדיקה, אז הפסקתי באמצע התהליך.
הלכתי למכשיר תיקוף ועשיתי בלי שום בעיות באישור מיידי.
עכשיו קיבלתי מייל [כנראה אוטומטי] על הבקשה שעשיתי באתר שעדיין לא סיימתי את העלאת המסמכים, ואם לא אעלה מסמכים הבקשה תתבטל -
אין לי שום בעיה שהבקשה שהגשתי באתר תתבטל, השאלה היא אם הסטודנט שכבר הטענתי [במכשיר] יכול גם הוא להתבטל, או שרק הבקשה באתר תתבטל בלי לבדוק את הרב קו?
מי יודע?

• הוסף לסימניות
אפשר לקחת תעודת סטודנט קיימת ולשנות אותה בגרפיקה פשוטה שתתאים לזהות שלכם.

• הוסף לסימניות
ניסיתי לעשות דרך האתר - וראיתי שבמסמכים נשלחים לבדיקה, אז הפסקתי באמצע התהליך.
הלכתי למכשיר תיקוף ועשיתי בלי שום בעיות באישור מיידי.
עכשיו קיבלתי מייל [כנראה אוטומטי] על הבקשה שעשיתי באתר שעדיין לא סיימתי את העלאת המסמכים, ואם לא אעלה מסמכים הבקשה תתבטל -
אין לי שום בעיה שהבקשה שהגשתי באתר תתבטל, השאלה היא אם הסטודנט שכבר הטענתי [במכשיר] יכול גם הוא להתבטל, או שרק הבקשה באתר תתבטל בלי לבדוק את הרב קו?
מי יודע?
רק הבקשה תתבטל, מניסיון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה