ככל הנראה נרשמים לאיזשהו קורס שנמשך שנתיים...זה רשמי? חוקי?
לא, זה נותן סטטוס תלמיד ולא סטודנטככל הנראה נרשמים לאיזשהו קורס שנמשך שנתיים...
על פניו זה חוקי.
לא, זה נותן סטטוס סטודנט! לא תלמיד.לא, זה נותן סטטוס תלמיד ולא סטודנט
בעיקרון אפשר להוציא אישור לימודים מהישיבה וללכת לעשות רב-קו סטונדט = פעיל כך למשך שנהמישהו יודע משהו על האופציה שפרסמו בכמה ישיבות לשלם סכום מסויים [כ-200 ש"ח], ולהגדיר את הרב קו למשך שנתיים כפרופיל סטודנט?
זה רשמי? חוקי?
אשמח לקבל מידע.
זה רק לתלמידי כיתה י"ב שזה אומר שיעור א\ב ביש"ג.בעיקרון אפשר להוציא אישור לימודים מהישיבה וללכת לעשות רב-קו סטונדט = פעיל כך למשך שנה
(במחיר נוער)
אני מכיר מישהו שעשעה את זה בשיעור ג' ישי"גזה רק לתלמידי כיתה י"ב שזה אומר שיעור א\ב ביש"ג.
זה השנה שבה התלמיד עובר את גיל 18, ממשיכים את הנוער עד סוף השנה.אני מכיר מישהו שעשעה את זה בשיעור ג' ישי"ג
הוא עשה את הרבקו ככה עד19 וחציזה השנה שבה התלמיד עובר את גיל 18, ממשיכים את הנוער עד סוף השנה.
יש כאלה שמצליחים להוציא אישור כאילו הם בשנה יבאני מכיר מישהו שעשעה את זה בשיעור ג' ישי"ג
לי דווקא מפריע העניין של למה זה צריך להיות כ''כ ברור שסטודנטים חילונים באוניברסיטאות מקבלים במהירות פרופיל סטודנט 50% כמעט בכל גיל למשך כמה שנים!!זה נשמע כמו סוג של הונאה, שבסוף אנשים ישבו עליה בכלא, ויהיה חילול ה' ענקקקק
להזכירך ה''גוזל מגזלן פטור'' אם רק היינו מחשבים כמה כסף המדינה עושקת מאיתנו אז תאמיני לי שלכל הדעות זה מותר..זה נשמע כמו סוג של הונאה, שבסוף אנשים ישבו עליה בכלא, ויהיה חילול ה' ענקקקק
זאת המדינה וזו ה"גלות"לי דווקא מפריע העניין של למה זה צריך להיות כ''כ ברור שסטודנטים חילונים באוניברסיטאות מקבלים במהירות פרופיל סטודנט 50% כמעט בכל גיל למשך כמה שנים!!
ואילו במגזר שלנו אישה חרדית צריכה להוציא את הנשמה בשיל 50% כי ברגיל זכאית רק ל30,
אבל בחור ישיבה שלומד 6 שנים בישיבה במס' שעות כפול ומכופל מכל סטודנט אחר, ולעיתים אף מס' שנים יותר צריך לשלם מחיר מלא! בכל פעם..
ולהוציא תא הנשמה בשיל איזו הנחה קטנה...גם אן מדובר בנסיעה ללשכה הגיוס לצורך דחייה..
להזכירך ה''גוזל מגזלן פטור'' אם רק היינו מחשבים כמה כסף המדינה עושקת מאיתנו אז תאמיני לי שלכל הדעות זה מותר..
אכן עצוב...התכוונתי רק לחדד את זה שלא יסתכלו בצורה שלילית על הנושא כעושק, אלא יביטו על כל התמונה בשלמותה...זאת המדינה וזו ה"גלות"
המדינה מעונינת להרבות את ה"לימודי תעודה" ולכן מתגמלת את אלו שלומדים באוניברסיטה
אישה חרדית שלא לומדת למה שתהיה זכאית?
כי היא נושעת לעבודה יום יום ואז?
ובחור ישיבה- בעיניהם הוא פרזיט מובטל אז מבחינתם ברור שלא יממנו
רק לתלמידים אמיתים (בלימודים שלהם)
עולם השקר
התכוונתי למי שלומדת,אישה חרדית שלא לומדת למה שתהיה זכאית?
לי דווקא מפריע העניין של למה זה צריך להיות כ''כ ברור שסטודנטים חילונים באוניברסיטאות מקבלים במהירות פרופיל סטודנט 50% כמעט בכל גיל למשך כמה שנים!!
ואילו במגזר שלנו אישה חרדית צריכה להוציא את הנשמה בשיל 50% כי ברגיל זכאית רק ל30,
אבל בחור ישיבה שלומד 6 שנים בישיבה במס' שעות כפול ומכופל מכל סטודנט אחר, ולעיתים אף מס' שנים יותר צריך לשלם מחיר מלא! בכל פעם..
ולהוציא תא הנשמה בשיל איזו הנחה קטנה...גם אן מדובר בנסיעה ללשכה הגיוס לצורך דחייה..
להזכירך ה''גוזל מגזלן פטור'' אם רק היינו מחשבים כמה כסף המדינה עושקת מאיתנו אז תאמיני לי שלכל הדעות זה מותר..
אין צורך לחשוש... זה כבר כמה שנים עובד ככה כמדומני ועדיין לא כלום לא קרה!עדין, ביום שזה יתפוצץ יהיה חילול ה' שהחרדים גנבים....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים