דרוש מידע רגישות בהכנסת חפץ זר לפה, האם אני בעייתי?

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה! אני לא מסוגל שיכניסו לי מקל לפה, למרות גילי המבוגר (יחסי) אני רועד מפחד מכל בדיקת רופא הכרוכה בהכנסת מקל לפה. ובהתאם לזה לא מסוגל שיעשו לי בדיקות קורונה בפה. אשמח לשמוע האם אני בעייתי או שיש עוד כאלו. (אנא השתדלו לענות עניינית ולא תשובות תוקפות) תודה רבה.

• הוסף לסימניות
וואי תודה ממש מרגיע . הייתי בטוח שזה לא נורמאלי כי כל מי ששומע על כך מיד צוחק ולא מבין...

• הוסף לסימניות
ממש לא בעייתי.
גם אצלי זה ככה.
רק שכמובן כשצריך מתגברים על האי נעימות

• הוסף לסימניות
יותר בעייתי כל אלה שמפחדים ולכן לא נבדקים כשצריך...
אפשר להתאמן עם מקל אזניים בעדינות ולראות שהמטוש אכן לא מטוס, כנ"ל

• הוסף לסימניות
ברור שיש כאלה שקשה להם יותר. אולי בגלל רגישות תחושתית ברמה כזו או אחרת, או מסיבות אחרות
אולי יעזור לשמוע שהיום הבדיקה לא נערכת בעומק הגרון אלא בצד הפנימי של הלחיים.

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה! אני לא מסוגל שיכניסו לי מקל לפה, למרות גילי המבוגר (יחסי) אני רועד מפחד מכל בדיקת רופא הכרוכה בהכנסת מקל לפה. ובהתאם לזה לא מסוגל שיעשו לי בדיקות קורונה בפה. אשמח לשמוע האם אני בעייתי או שיש עוד כאלו. (אנא השתדלו לענות עניינית ולא תשובות תוקפות) תודה רבה.
תקשיב גם לי יש פחד קל מזה
כי כשהייתי קטנה רופא הכניסה לי עמוק...
אבל באמת בדיקת קורונה זה לא מציק בכלל הם מכניסים ממש בהתחלה אין לך מה להיבהל מזה כל כל

• הוסף לסימניות
בבדיקת קורונה כבר לא מכינסים לגרון אלא בלחיים מבפנים
כנ"ל באף לא מגיעים כבר למוח...
ממש רק בהתחלה
קיבלו שכל...

• הוסף לסימניות
אני קופצת על האשכול לשאלה דומה-
לגבי ילדים,
האם הילדים שלכם מוכנים להיבדק בבדיקת אנטיגן? (שלא לדבר על PCR)
בכל מקום מדברים על חזרה ללימודים ועל חלוקת ערכות,
הילד שלי ממש לא מוכן להיבדק, וממש לא בא לי לבדוק אותו בגלל גחמה של משרד החינוך,
בפרט שהבדיקות הביתיות לגמרי 'הוכיחו את עצמן', ובשעה שהילד פגש רק מחלימים ומחוסנים בשבוע האחרון...

• הוסף לסימניות
נראה לי קשור לפחד מאיבוד שליטה
אלו בד"כ אותם אנשים שמפחדים להקיא ועוד

• הוסף לסימניות
בבדיקת קורונה ביתית (אנטיגן) מכניסים רק לאף. וכשעושים לעצמו, בכל מקרה זה פחות מפחיד.

באופן כללי יותר, אין כנראה אף תופעה שקיימת רק אצל מישהו אחד. אם יש פחד ממשהו או כל תופעה אחרת, יש אותה לעוד אנשים. בדרך כלל ליותר אנשים ממה שחושבים.
בכל מקרה לא כדאי אף פעם להגדיר את עצמו או את אחרים כ'בעייתי' רק בגלל איזה תופעה, גם אם לרוב בני האדם אין אותה. למה להכניס את כל האדם על כל מה שהוא כולל לתוך הגדרה של 'בעייתי' רק כי יש לו איזו תופעה שלרוב אין?...

• הוסף לסימניות
אני קופצת על האשכול לשאלה דומה-
לגבי ילדים,
האם הילדים שלכם מוכנים להיבדק בבדיקת אנטיגן? (שלא לדבר על PCR)
בכל מקום מדברים על חזרה ללימודים ועל חלוקת ערכות,
הילד שלי ממש לא מוכן להיבדק, וממש לא בא לי לבדוק אותו בגלל גחמה של משרד החינוך,
בפרט שהבדיקות הביתיות לגמרי 'הוכיחו את עצמן', ובשעה שהילד פגש רק מחלימים ומחוסנים בשבוע האחרון...
קודם כל- אמרו באחת ההודעות לפלאפון שאין חובה להבדק.
וחוץ מזה, ידוע לי על ילד שנבדק רק בחלק ה"חיצוני" יחסית של האף ויצא חיובי. מזה למדתי (ואולי אני טועה) שאם מישהו חיובי, יראו את זה בבדיקה אפילו לא בעומק.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
קודם כל- אמרו באחת ההודעות לפלאפון שאין חובה להבדק.
וחוץ מזה, ידוע לי על ילד שנבדק רק בחלק ה"חיצוני" יחסית של האף ויצא חיובי. מזה למדתי (ואולי אני טועה) שאם מישהו חיובי, יראו את זה בבדיקה אפילו לא בעומק.
בהצלחה
בגן אצלנו לא מקבלים ילד שלא נבדק, ואין לי תכנית לשקר...

• הוסף לסימניות
הילד שלי ממש לא מוכן להיבדק,
אולי כדאי לבדוק בעדינות ממש , מתוך שינה
עשיתי כך לילדי בפעם הקודמת (אחרי ראש השנה) עבר חלק...
לא היה להם ערנות בשביל להתנגד.

ושימו לב, צריך לבדוק ממש בקצה האף ואפילו לא 2 ס"מ פנימה...

• הוסף לסימניות
לכל העונים היקרים. השאלה כאן יותר כללית על בעיה שאי אפשר להכניס מקל לפה גם בבדיקות רופא על גרון וכדומה. ולא רק ספציפית על בדיקות קורונה. ושוב תודה על התשובות היפות והמחכימות.

• הוסף לסימניות
אבחון ממש יפה וחכם. מה עושים עם זה יש דרך להתגבר ?

עושים את הבדיקה הנ"ל בעצמכם, מול ראי, יש איזושהיא תחושת שליטה כשהאדם בעצמו מבצע אותה
קבוע האחיות פותחות עלי עיניים כשאני דורשת לבצע את הבדיקה בעצמי, וכשהיה חשד, התוצאה גם יצאה חיובית...
אז אני יודעת לקחת לעצמי משטח גרון.
לגבי בדיקת קורונה-הראשונה והטראומתית היתה כשהתאשפזתי לפני לידה, הרגשתי כאילו היא דוגמת לי את מיצי הקיבה, ומערבבת לי את המחשבות במוח עם המטוש, כאב לי שעות אח"כ
בפעם הבאה (בה יצאתי חיובית) אמרתי לדוגמת שתתן לי בעצמי, היא הרגיעה שדוגמת מהנחיר החיצוני, הלחיים והלשון האמצעית, באמת כך היה אז נרגעתי

• הוסף לסימניות
מזדהה
מבחינתי זה סוף העולם

נשמע קטנוני. תינוקי. מפגר
אבל זה פשוט מוציא אותי מהדעת לחלוטין ולא מסוגלת להבדק
טוב שכבר הייתי חולה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה