עזרה רגישות למרכך כביסה

• הוסף לסימניות
מוצאת את עצמי לאחר מכונה 1 של כביסה, הבגדים תלויים בתוך הבית
(אין לי מקום לתלות בחוץ)
וכולי מתגרדת.
מגרדת את הפנים, את הידיים,רגליים ,הכל.
חנוק לי מהריח של המרכך כביסה.
זו לא הפעם הראשונה, גם מחומרי ניקיון אני מתגרדת ומיובשת .

אני רוצה שהכביסה תריח טוב, יש אולי מרכך כביסה עדין עדין עדין?
מישהו/י מכיר/ה ?

• הוסף לסימניות
הבן שלי - מתגרד מ'מקסימה'
ו'בדין' מצוין בשבילו..
אולי

• הוסף לסימניות
יש לי את המרכך :"תינוקלין" לעור רגיש,היפואלרגני,נבדק דרמטולוגית,
ועדיין :(
אם זה נקרא לעור עדין, אני "צנצנת"

• הוסף לסימניות
מרכך כביסה זה דבר גרוע מאד מבחינה אלרגנית.
אולי תוותרי עליו ודי?

• הוסף לסימניות
הבן שלי - מתגרד מ'מקסימה'
משום מה שמעתי הרבה על מרכך של מקסימה שגורם להם לכל מיני תופעות.
פעם כשהייתי אצל חמותי תקף אותה פתאום שיעול לא מוסבר, מיד אחרי ההתקף היא שאלה אותי אם השתמשתי במרכך מקסימה, כשהשבתי בחיוב ענתה לי שזה גורם לה להתקפי שיעול.
מאז אני לא משתמשת בו.

• הוסף לסימניות
מרכך זה דבר ראשון שצריך להוריד מי שסובל מגירודים.

• הוסף לסימניות
התחלתי לשים קצת מרכך יחד עם יותר מים-עובד!
רק לכמה דק' מציק לי הריח ואח"כ זה בסדר.
תודה לכולכם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה