- הוסף לסימניות
כל נפיחות ברגליים היא לא תקינה?אצבעות ידיים נפוחות בבור זו תופעה נורמלית ותקינה לחלוטין.
זה קורה לכל מי שנמצא במצב מאוזן במשך מספר שעות. רק שלא תמיד שמים לב.
הטבעות שלי לוחצות בבוקר.
אחרי שעה כבר לא
וזה תקין לגמרי
כל נפיחות ברגליים היא לא תקינה?אצבעות ידיים נפוחות בבור זו תופעה נורמלית ותקינה לחלוטין.
זה קורה לכל מי שנמצא במצב מאוזן במשך מספר שעות. רק שלא תמיד שמים לב.
הטבעות שלי לוחצות בבוקר.
אחרי שעה כבר לא
וזה תקין לגמרי
לא.כל נפיחות ברגליים היא לא תקינה?
לא חושבת.האם הרגליים שלך קרות מהרגיל?
הייתי ממליצה לך לפנות למיון ולבצע דופלר רגליים.
רגליים נפוחות יכולות להיות תוצאה של קרישי דם.
אם את צריכה תוספת מידע את יכולה לצור איתי קשר
לא משהו מיוחד לפעמים הרגלים למטה קצת אדומות ממש טיפה.מדדי דלקת תקינים?
עדיין את לא יכולה לשלול פקקת ורידים עמוקה כל עוד לא בדקת.
רגל שמתנפחת במהלך היום (בעצם מתנפחת ממאמץ ונרגעת בלילה בזמן השינה) היא סימן מובהק לDVT
חוץ מדופלר שום בדיקה לא תעזור לך לוודא שאין קרישים.
חוץ מהנפיחות יש שנוי בצבע?
נראה לי שהרופא לא יבין מה אני רוצה כי זה לא נראה כ"כ, רק לי זה מפריעלכי להיבדק אצל רופא משפחה. ותעשי את זה כבר מחר. ובבוקר.
תעלי בפניו את החשש לDVT.
אם יש חשש כזה תצטרכי להתפנות למיון כדי לבצע דופלר (זה בעצם אולטרסאונד שקורא את כלי הדם)
עוד שאלה. במהלך עלייה במדרגות או הליכה ממושכת את מרגישה מאמץ חריג ברגליים?
איזה מלחיץ........המאפיינים המובהקים לDVT (פקקת ורידים עמוקה) הינם: עייפות אחר מאמץ, נפיחות ברגליים, בתחילה לסירוגין ועלול להתדרדר לנפיחות משמעותית למשך זמן, בצקות, שינוי קל עד חריף בצבע הרגליים לאדום סגול וכחול.
פקקת שלא מטופלת בזמן עלולה להתדרדר לכדי נכות תמידית ואף למוות ח"ו ע"י תסחיף ריאתי.
מכירה את הנושא לעומק.
אם את מעוניינת בהרחבה השאירי מס' טלפון ואתקשר.
יש לך גם כאב באזורים הנפוחים?נראה לי שהרופא לא יבין מה אני רוצה כי זה לא נראה כ"כ, רק לי זה מפריע
יש לי חולשה ואני מתעייפת מהר אבל לא קשור לרגלים
לא ב"היש לך גם כאב באזורים הנפוחים?
לא "חובה" שיהיו כאבים באזורים הנפוחים. לי בכל אופן לא ידוע על כך.לא ב"ה
תודה רבה!לא "חובה" שיהיו כאבים באזורים הנפוחים. לי בכל אופן לא ידוע על כך.
הסימנים הנוספים שנתת:
חוסר שתיה
עייפות וחולשה
רגליים שמתנפחות במהלך היום.
ישיבה ממושכת " "
יכולים ח"ו להצביע על חשש כזה.
לכן אני חוזרת שוב. לכי לרופא משפחה. לא מאמינה שייקח אחריות וישלול בלי בדיקה את האפשרות
זה סימן טובלא ב"ה
תודה אני יעדכן בעז"הזה סימן טוב
לא שולל אבל בהחלט מעודד.
מה שכן
שוב,
אם זה בשתי רגליים, החשש לפקקת יורד משמעותית.
נראה לי שכתבת שזה בשתי רגליים.
לדעתי, אם זה בשתי הרגליים זה לא פקקת.
כן הייתי הולכת לרופא בכל זאת, בכיוון של- רק להיות בצד הבטוח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים