דרוש מידע רגל מיטה שסורטת את הרצפה

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה ולמידע
קנינו מיטות חדר שינה
עם רגליים מזהב - מצורפת תמונה
הפלסטיקים שמתחת לרגליים נפלו לנו
קיבלנו חדש, ושוב נפלו
ונהיו סריטות על הרצפה
בטמבור הביאו סוג של המלצה - התקנה עם בורג
אבל המזרון ממש מכביד את המיטה והבורג סורט מאד מאד את הרצפה
יש פתרון?
מישהו ידוע איפה אפשר למצוא רגל מיטה מזהב שתוכל להחזיק גם מזרון כבד?
תודה רבה
זה הרגל במקום השחור היה לנו שקוף
השחור זה הפתרון מטמבור

קבצים מצורפים

• IMG_1548.JPG
    IMG_1548.JPG
    5 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
לדעתי מומלץ לעבור לגלגל מסיבי
קצת פחות יפה אבל הרבה יותר פרקטי
כמובן עם מעצור שלא יזוז בלי רשות

• תודה
Reactions: byy
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר להשאיר את הרגלים ליופי ולשים גלגלים שיגביהו את המיטה טיפה יותר כך שהרגל תרחף עם הרצפה ולא תיגע בה, גם יפה וגם פרקטי.

• הוסף לסימניות
@פנינה ריימונד
אני אשמח אם תקראי את האשכול
ותאמרי לי אם המוצר הזה יכול להחזיק את המיטות
כלומר שנשים את זה מתחת לרגליות
זה נראה משהו מספיק חזק?
וכמובן תהפכי לשיווקי :)

• הוסף לסימניות
לא רואים כ” ברור מה חיברתם לרגל המיטה
יש היום בטמבור מחליקי רהיטים עם חור במרכז שהבורג שקוע בו ואין מצב שהוא נוגע ברצפה.

• הוסף לסימניות
יש היום בטמבור מחליקי רהיטים עם חור במרכז שהבורג שקוע בו ואין מצב שהוא נוגע ברצפה.
היינו ב2 טמבורים ולא היה לא רעיון ממש טוב
יכולה לומר לי איזה טמבור ראית את זה??
שמתי פה קישור מאלי אקספרס מה את מתכוונת שלא רואים?

• הוסף לסימניות
@פנינה ריימונד
אני אשמח אם תקראי את האשכול
ותאמרי לי אם המוצר הזה יכול להחזיק את המיטות
כלומר שנשים את זה מתחת לרגליות
זה נראה משהו מספיק חזק?
וכמובן תהפכי לשיווקי :)
לא כ"כ הבנתי איך זה עובד
כזה פתרון ניסיתם?
S9c96dc7a8dd743158f4e78cd11dda330b.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה