דרוש מידע רגל מתנפחת בעקבות עקיצה

• הוסף לסימניות
אתמול, בלי שאחוש בעקיצה עצמה, החלה רגל ימין שלי להתנפח... הקרסול, העקב, כף הרגל כולה... במקביל לא יכולתי לדרוך עליה ועצרתי להתבונן מה קורה שם. יש איזה רישום שנראה דכמו דקירה סגולה בעור, אבל לא זכור לי שחיה רעה אכלתני, ומה שמוזר שהנפיחות אמנם קצת ירדה, אבל הכאבים ממש חזקים והרגל לא נכנסת לשום נעל.

קרח לא ממש עזר, ובעיקר הכאיב.

זה נשמע מסוכן? יש מה לעשות לעקיצות ?

אודה לעזרת עקוצים בעלי נסיון...

• הוסף לסימניות
תבדקי אם משהו נגד אלרגיה עוזר לך...

• הוסף לסימניות
כנראה שטעמה אותך יתושה אסייתית חצופה....
זה עובר אבל לוקח זמן.
אפשר להקל עם פניסטיל או דומיו.
יש אומרים שמריחת חומץ גם מועילה.
רפו"ש!!

• הוסף לסימניות
זה נשמע אלרגיה.
עברתי את זה בערך לפני שבועיים.
לכי לרופא, יש דברים שמקלים על הקושי.

• הוסף לסימניות
אתמול, בלי שאחוש בעקיצה עצמה, החלה רגל ימין שלי להתנפח... הקרסול, העקב, כף הרגל כולה... במקביל לא יכולתי לדרוך עליה ועצרתי להתבונן מה קורה שם. יש איזה רישום שנראה דכמו דקירה סגולה בעור, אבל לא זכור לי שחיה רעה אכלתני, ומה שמוזר שהנפיחות אמנם קצת ירדה, אבל הכאבים ממש חזקים והרגל לא נכנסת לשום נעל.

קרח לא ממש עזר, ובעיקר הכאיב.

זה נשמע מסוכן? יש מה לעשות לעקיצות ?

אודה לעזרת עקוצים בעלי נסיון...
את לא הרגשת שנעקצת. מי אמר שזו עקיצה ? אני (חובשת )הייתי ממליצה לך ללכת לרופא . זה יכול להיות שושנה (שאז זה סטרפטקוק ומצריך אנטיביוטיקה) וזה יכול להיות כלום. אבל לא הייתי משאירה כזה מצב ללא טיפול. בהצלחה

• הוסף לסימניות
אם משהו נגד אלרגיה עוזר את לא צריכה להלחץ
(יש טיפות פניסטיל שלוקחים לפי משקל )
משחת פניסטיל מאוד מרגיע

• הוסף לסימניות
לרופא יקירתי.
מניסיון- הרבה פעמים אנטיביוטיקה

אפשר בינתיים פניסטיל- טיפות או משחה

• הוסף לסימניות
איזה מפחידים אתם... :(
עכשיו הופיעו כתמים אדומים במעלה הרגל... די איזה פחד! ועוד בערב חג!!

• הוסף לסימניות
זו יכולה להיות עקיצה מיתוש שנושא איתו מחלה מסוימת/זיהום. אני כן אפחיד אותך ואומר ששמעתי כבר על מקרי אשפוז החודש הזה, ואנטיביוטיקה חריפה. אז קדימה לרופא...

• הוסף לסימניות
זו יכולה להיות עקיצה מיתוש שנושא איתו מחלה מסוימת/זיהום. אני כן אפחיד אותך ואומר ששמעתי כבר על מקרי אשפוז החודש הזה, ואנטיביוטיקה חריפה. אז קדימה לרופא...
אשפוז בגלל עקיצת יתוש?

• הוסף לסימניות
מה את מחוברת עדיין כאן????
עופי לרופא,
אנחנו מפחידים אותך?
שמרי על עצמך את חשובה לא רק לנו.....

אשפוז בגלל עקיצת יתוש?
כן! כן! כן!
יש לי ילדה שאלרגית לעקיצות יתוש, כל פעם מחדש זה סיוט ותפילות שלא יגיע לשם..
וברור שיש את כל האופציות כדי שלא תעקץ
אבל אצל @מילה בסלע זה לא נשמע תמים.

• הוסף לסימניות
לא צריך להבהל ולרוץ למיון מיד
אני כתבתי כבר למעלה
הלכתי לרופא ונתן לי אנטביוטיק, וירד אחרי יום יומיים

• הוסף לסימניות
אם את במכבי (לא יודעת אם יש את השירות בקופות אחרות)
תתקשרי למוקד אחיות ותתייעצי איתם מה לעשות, אם יש רופא פנוי עכשיו או מוקד, היא תפנה אותך.. הכי פשוט והכי מקצועי..

• הוסף לסימניות
נשמע כמו משהו שכדאי להראות לרופא.
בכל מקרה, בכל עקיצה אני קוטף קצה של עלה אלוורה(לא מהבית מרקחת, אלא מהאדמה שהקדוש ברוך הוא נתן לנו במתנה) ומורח את ה "בפנוכו" של העלה העבה על העקיצה.
עוזר פלאים!

• הוסף לסימניות
מעניין מה שאתם אומרות,
לי באופן אישי כל עקיצת יתוש מתנפחת,
מהנסיון שלי מה שהכי עוזר, זה להרטיב מיד את המקום ולפזר קצת מלח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה