- הוסף לסימניות
יישר כח! בפעם הבאה אבחן אותם בזכוכית מגדלת...
נראה לי טעותלא! לא!
הגידים הם העינוי הכי גדול!
נראים תמימים, לבנים וחביבים, עד שמסתכלים עליהם מקרוב.
הם מלאים בשערות.
וסליחה שאני גורמת לכם לתחושת גועל. אתם צודקים.
כשהשתמשתי בגידים הגלער יצא מעולה אבל עמדתי - בלי גוזמה - שעות! בכדי להיפטר מהשערות המסתתרות בין הקפלים.
השערות דבוקות וקשה עד מאד להסיר אותן. (עבדתי עם מספרי מטבח איכותיות)
לוודא שלא נותרה ולו שערה אחת זעירה לקח לי שעות רבות!
פשוט סיוט.
אולי זו שערה הפוכהנראה לי טעות
גידים של בקר "צומחים" בתוך עצם הרגל של הפרה
ובתוך הרגל של הפרה אין שערות..
גם לי נראה טעות, כי הראיה שלי אינה כל כך גרועה עד שאחמיץ שערות, אבל אולי יש הבדל מנין בגוף הבהמה לוקחים את הגידים.נראה לי טעות
שערות לא מסתבר שיש כנראה שמה שראית אלו סיבי קולגן. ולכן זה היה קשה להסרה כי זה חלק מהגיד, ולא שערה שהיא חלק נפרד הנתלש בקלות.לא! לא!
הגידים הם העינוי הכי גדול!
נראים תמימים, לבנים וחביבים, עד שמסתכלים עליהם מקרוב.
הם מלאים בשערות.
וסליחה שאני גורמת לכם לתחושת גועל. אתם צודקים.
כשהשתמשתי בגידים הגלער יצא מעולה אבל עמדתי - בלי גוזמה - שעות! בכדי להיפטר מהשערות המסתתרות בין הקפלים.
השערות דבוקות וקשה עד מאד להסיר אותן. (עבדתי עם מספרי מטבח איכותיות)
לוודא שלא נותרה ולו שערה אחת זעירה לקח לי שעות רבות!
פשוט סיוט.
מצאתי בכמה מרכולים וחנויות. כמו סטמאר בעזרת תורה או שפע ברכת השם בעלי הכהן.נראה לי שבאטליז וירצברגר במאה שערים יש רגל הודו
נראה לי טעות
שערות לא מסתבר שיש כנראה שמה שראית אלו סיבי קולגן. ולכן זה היה קשה להסרה כי זה חלק מהגיד, ולא שערה שהיא חלק נפרד הנתלש בקלות.
לשון, אני מאמין ששוה את המאמץ והגועל כדי לקבל בסוף משהו טעים.אחרי כזה אשכול אין שום סיכוי לאכול את הדבר הררועעד הזה בלי להקיא.
[מי שאוכל את זה בשבת. שלא ישכח לכבות את הבטריה לפני שבת.]
קדימה עכשיו אשכול על לשון. איך בדיוק היא נראית עם העור ........
על טעם ועל ריח..לשון, אני מאמין ששוה את המאמץ והגועל כדי לקבל בסוף משהו טעים.
אבל געלה? גם להתאמץ וגם בסוף להכניס אותו לפה? בררר.
כך זה אצל השוויגער שלימי אוכל לשון עם מרקם וגבשושיות???
לא כתבתי שהוא קשה..לשון עשויה נכון היא פשוט נתח בשר רך רך - טעיםםם!!!
כך זה אצל השוויגער שלי![]()
בגילה המופלג כלום כבר לא יעזור..רחמנות,
תציעו לה לשלוק את הבשר במשך 3 שעות לפחות, ואז לקלף את כל הגבשושיות..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים