בריאות רגל שהתעקמה, נפוחה אבל אפשר ללכת, אפשר להניח שזה נקע וזהו?

• הוסף לסימניות
או שיש צורך בבדיקה רפואית?

• הוסף לסימניות
ממה התעקמה?
בכ"א-
לנסות לחבוש חזק!, עם תחבושת אלסטית (ואם אין אפשר עם צעיף...) וללכת לישון עם רגל מוגבהת(בשכיבה על הגב, מניחים כריות מתחת לרגל החבושה)
יתכן שבבוקר יהיה כבר יותר טוב ולא יהיה צורך בבדיקה רפואית...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ממה התעקמה?
בכ"א-
לנסות לחבוש חזק!, עם תחבושת אלסטית (ואם אין אפשר עם צעיף...) וללכת לישון עם רגל מוגבהת(בשכיבה על הגב, מניחים כריות מתחת לרגל החבושה)
יתכן שבבוקר יהיה כבר יותר טוב ולא יהיה צורך בבדיקה רפואית...
תנועה לא נכונה
תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כי גם נקע מצריך לפעמים קיבוע כלשהו בכדיי שלא יחמיר
מה שכן לא בוער ללכת עכשיו לטרם או מוקד שבד"כ אוהבים לעשות גבס על כל שטות
אלא מספיק כעת לחבוש בתחבושת אלסטית רגל מוגבהת ולישון

• תודה
Reactions: GRN
  • הוסף לסימניות
זה כנראה נקע לא סביר שזה שבר.
וכן גם נקע צריך קיבוע במצבים מסוימים בכדי שלא יחמיר.
עדיף כמה שפחות ללכת וכן כמה שפחות לאמץאת הרגל.

• הוסף לסימניות
לבדוק!

הייתי השבוע בטרם.

הייתה שם אישה מבוגרת, שמסתבר שמסתובבת כבר 3 שבועות עם שבר ברגל!

עכשיו היא צריכה ניתוח.

• הוסף לסימניות
אני פעם עקמתי חזק את הרגל. הכאבים היו חזקים במיוחד. התקשרתי למוקד האחיות בכדי להוציא הפניה. ולפי דברי האחות. היא אמרה לי שזה כנראה לא שבר. לקחת אקמול לשכב במיטה עם רגל מוגבהת על כרית. וברוך השם עד הבוקר היתה הטבה ענקית.
אז תנסי

• תודה
  • הוסף לסימניות
ואצלחנו מתנועה לא נכונה הגענו למוקד טרם, עשו צילום וישר אמבולנס לניתוח בבית חולים.
אם רפוש.. וו בשורות טובות

• תודה
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני פעם עקמתי חזק את הרגל. הכאבים היו חזקים במיוחד. התקשרתי למוקד האחיות בכדי להוציא הפניה. ולפי דברי האחות. היא אמרה לי שזה כנראה לא שבר. לקחת אקמול לשכב במיטה עם רגל מוגבהת על כרית. וברוך השם עד הבוקר היתה הטבה ענקית.
אז תנסי
לא קרה...
אבל תודה!

• הוסף לסימניות
קרובת משפחה שלי חטפה מכה חזקה ברגל, נחה קצת והמשיכה בשגרת החיים. אבל אז אמרו לה שאולי כדאי בכ"א ללכת להבדק. היא נהגה לשם ברכב שלה והתלוננה על בזבוז הזמן..... בטרם זיהו שבר שהעצם זזה באופן שהעצב לא תפקד ולכן לא כאב לה. שמו אותה בגבס ל 6 שבועות, בהתראה לא לדרוך על הרגל בכלל, מחשש להתאחות לא נכונה שתצריך ניתוח....

אז למען השקט הנפשי - כדאי לבדוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה