תנו לי ביקורת רגעים קטנים, שמזכירים לי למה התחלתי לצלם

• הוסף לסימניות
כבר שנתיים שאני לא מקבלת לקוחות לצילום ילדים.
האמת? לא זרם לי… היה בזה יותר מדי כאב ראש, לחץ, סטים מתחלפים…
ומצד הלקוחה – זה היה סיפור: לבחור תמונות, לאשר, לחכות לגרפיקות ולעיבודים… חודש עד שהאלבום מוכן...

בינתיים התאהבתי בצילום המגנטים – בקלילות, בכיף, בזרימה.
ואז צילמתי את הילדים שלי בחופש, בקטע קליל כזה – ויצאו תמונות כל כך קלאסיות ומחמיאות שבא לי לאכול אותם! 😍

ופתאום הבנתי – יש דרך אחרת!
אני חוזרת לצלם ילדים בפורמט ייחודי – קליל, נעים, בלי כאב ראש.

והכי כיף? ההדפסות מוכנות כבר למחרת
בלוקים ומגנטים איכותיים – ישר מהמכונה המקצועית שלי.

מי שרוצה לשמוע עוד – פרטים באישי 💌

צילום רחלי בלושטיין (1).jpg
צילום רחלי בלושטיין (2).jpg
צילום רחלי בלושטיין (3).jpg
צילום רחלי בלושטיין (4).jpg
צילום רחלי בלושטיין (5).jpg

• הוסף לסימניות
איזה מתוקים שהם
תמונות כפיות!!

• הוסף לסימניות
מתוקים כ"כ
תמונות שמחות שגורמות לי לחייך!

• הוסף לסימניות
רחלי מטריף והילדים מתוקים כ"כ
איזה כיף לאילו שיסגרו איתך:)

• הוסף לסימניות
תמונות מתוקות ממש!
אוהבת את החיוכים והזרימה שלהם פה
רואים שהם נהנו

• הוסף לסימניות
משגע!
איזה יופי של קונספט
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
וואי רחלי זה מהמם !
יפה כל כך
והם גדלו ממשש

• הוסף לסימניות
תמונות מתוקות ממש
רואים שהיה להם כיף עם אמא:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה