נכתב ע"י אסתי וויג;2376746:אהבתי את הדינמיקה בין הילדים,והפוזות חמודות!
רק לטישטוש לא התחברתי..
נכתב ע"י חפציבה;2376661:גם אני אהבתי
והילדים ממש חמודים... איך לא נמאס להם להצטלם?
נכתב ע"י רחלממוריס;2377094:אהבתי את הטישטוש..
הצבעים נראים לי ממש שרופים, זה רק אצלי או במקור
חשבתי שאני היחידה שאוהבתנכתב ע"י ארטליין;2377072:אני דווקא כן אוהבת את הטשטוש הזה.
הוא מוסיף לתמונות מסתוריות, קסם כזה.....
נכתב ע"י טירה;2378754:הראשונה והרביעית תפיסות מקסימות!
בחלק מהתמונות קרופ ישפר את הקומפ'
האחרונה שרופה
ובחלק ניכר מהתמונות השרוף בשמיים מציק
נכתב ע"י ח. רוזנבלום;2378740:אהבתי מאוד! במיוחד בראשונה, העצים שלא בפוקוס - מה שקראתם לזה טשטוש פשוט יצרו מסגרת לילדים. מקסים!
נכתב ע"י טירה;2378754:הראשונה והרביעית תפיסות מקסימות!
בחלק מהתמונות קרופ ישפר את הקומפ'
האחרונה שרופה
ובחלק ניכר מהתמונות השרוף בשמיים מציק
פה בפורום לא אוהבים שרוףנכתב ע"י ח. רוזנבלום;2378767:חושבת כך גם, אבל לגבי התמונה האחרונה ששרופה וסתם כך באופן כללי, אני מאוד אוהבת צילומים של שמים שרופים - במיוחד פה זה הרמוני מאוד עם הטשטוש של העלים. כדאי לך נסות לתקן בעריכה את הפנים של הילדים שיצאו בחשיפת יתר.
נכתב ע"י ראובן 10;2378929:את הראשונה הייתי קורפ לערך כך:
צפה בקובץ המצורף 331907
מאוד מתחבר לעמדות של התמונות. מאוד מספרות אל אחוות ואהבת אחים. תמשיכי כך ותצליחי.
קצת דיוק בקומפוזיציה. ודיוק טכני בחשיפה [למשל האחרונה בחשיפת יתר] היו משפרות מאוד!!!
קרופ נחמדנכתב ע"י ראובן 10;2378929:את הראשונה הייתי קורפ לערך כך:
צפה בקובץ המצורף 331907
נכתב ע"י טירה;2379092:קרופ נחמד
דווקא מבין כולם הראשונה נראית לי בסדר אולי אפשר בקטנה
יש שם אחרות שיותר דורשות טיפול
לדוגמא הרביעית - מצרפת דוגמא - ולאה רק בגלל שממש אהבתי את התפיסה ניסיתי לשחק איתה כמה דקות מקווה שבסדר מיצידך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: r :), נחמי3, כורכום ועוד 23 משתמשים26 //