רגע לפני קניית אסאסדי

• הוסף לסימניות
אין לי ברירה אלא לעבור ל SSD כי במחשב איטי מאד. רק אני שואל האם לקנות 500 GB ולמלאות אותו ב 400 GB (יש לי המון חומר שארצה שיהיה זמין תמיד מבלי להכניס התקן חיצוני) אקבל את המהירות ש SSD מציעה או שמאחר שהוא מפוצץ חומר הוא גם יהיה איטי?

• הוסף לסימניות
אין לי ברירה אלא לעבור ל SSD כי במחשב איטי מאד. רק אני שואל האם לקנות 500 GB ולמלאות אותו ב 400 GB (יש לי המון חומר שארצה שיהיה זמין תמיד מבלי להכניס התקן חיצוני) אקבל את המהירות ש SSD מציעה או שמאחר שהוא מפוצץ חומר הוא גם יהיה איטי?
לא חכם לקנות מחשב ומיד למלאות אותו
מבחינת איטיות ככל שהדיסק יותר מלא הוא יותר איטי

• הוסף לסימניות
המחשב כבר קיים ומלא, השאלה רק איך לגרום שיהיה יותר מהר ולא זוחל.
לא הכוונה דווקא מחשב אלא גם דיסק ssd למלאות על ההתחלה ומה יהיה בהמשך?
כמו כן הכוונה גם לדיסק וגם למחשב

נ.ב. אני מקווה שבדקת שרק זה הבעיה ולא עוד שלל דברים

• הוסף לסימניות
לא הכוונה דווקא מחשב אלא גם דיסק ssd למלאות על ההתחלה ומה יהיה בהמשך?
כמו כן הכוונה גם לדיסק וגם למחשב

נ.ב. אני מקווה שבדקת שרק זה הבעיה ולא עוד שלל דברים

זה הבעיה ללא ספק. ה CPU כמעט כל היום לא עובר את 10 אחוז שימוש וכן יש פחות מ 50 אחוז זכרון שתפוס. רק שהוא מעבד לא משהו 2.20 GHZ
יש לי 6 RAM
רק אני מסתפק אם אמלא אותו 80 אחוז האם בכלל הועלתי בשדרוג זה

• הוסף לסימניות
1) זה יועיל מאוד

2) לא הבנתי למה לא להוסיף בנוסף על הדיסק קשיח שקיים כבר, עוד SSD של 120 או 240 GB ולשים עליו רק את מערכת ההפעלה
ושאר החומר ישאר על הדיסק הקודם ככה ה SSD ישאר פנוי וגם יעלה הרבה יותר זול

• הוסף לסימניות
1)
2) לא הבנתי למה לא להוסיף בנוסף על הדיסק קשיח שקיים כבר, עוד SSD של 120 או 240 GB ולשים עליו רק את מערכת ההפעלה
ושאר החומר ישאר על הדיסק הקודם ככה ה SSD ישאר פנוי וגם יעלה הרבה יותר זול

יש לי מקום רק לקשיח אחד א"א להוסיף רק להוציא ולהחליפו בSSD
אולי אתה לקנות SSD קטן למערכת הפעלה והקשיח שיש עכשיו יהיה מבחוץ עם קופסא ועם חיבור USB ?

• הוסף לסימניות
מחשב נייד ?
כי במחשב נייח כמעט תמיד אפשר להכניס

לא מומלץ עם כונן חיצוני בפרט אם את רוצה להשתמש עם החומר קבוע
עדיף להחליף לSSD של 500 GB זה ישפיע הרבה על מהירות המחשב

• הוסף לסימניות
מניין לך הנתון הזה שכאשר הכונן מתמלא בחומר אזי מהירותו יורדת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה