דרוש מידע רגע לפני שהדסה רוצה לעשות עליי קופה...

• הוסף לסימניות
וגם לי יש בשורות טובות!!!!
ניק אחד מפרוג שלח לי בהודעה פרטית כתובת מייל סודית, שלחתי לשם בקשה, ותוך שעה המסמכים היו אצלי...
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו!🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵🎵

• הוסף לסימניות
ניק אחד מפרוג שלח לי בהודעה פרטית כתובת מייל סודית, שלחתי לשם בקשה, ותוך שעה המסמכים היו אצלי...
רגע, מי מה ואיך
למה יש כתובת סודית שרק שם מקבלים?

העיקר שהסתדרתם, ברוך ה'

• הוסף לסימניות
יש לכל אחד בקופה שלו באזור האישי מסמכי אישפוז
אם אתם לא מוצאים - תפנו לקופה- תבקשו
הם קצת יותר אדיבים מבית חולים
לא בכל הקופות יש
בכללית בד"כ אין
במאוחדת בד"כ יש
במכבי לפעמים יש לפעמים אין
בלאומית על פי רוב יש

• הוסף לסימניות
רגע, מי מה ואיך
למה יש כתובת סודית שרק שם מקבלים?

העיקר שהסתדרתם, ברוך ה'
מה זה נקרא, זה כמו שתשאל למה חרדי נכה זקן בכיסא גלגלים חוטף מכות במירון על לא עוול בגלגליו, ועולם כמנהגו נוהג והתקשורת לא מתעניינת והמפכ"ל לא מוזמן לשיחת נזיפה אצל גלי.
אבל אם מפגין לבן יפה תואר בקפלן יקבל שפריץ קטן של גז מדמיע אחרי שהוא חוסם את התנועה בכביש הראשי של המדינה - הסתדרות הרופאים תוציא מכתב התראה שזה מסוכן...

זה פשוט ככה זה.
(נכתב בהומור!!! מישהו פשוט נתן לי כתובת כלשהי שאין לי מושג מיהי ולמה וכו')

• הוסף לסימניות
לא בכל הקופות יש
בכללית בד"כ אין
במאוחדת בד"כ יש
במכבי לפעמים יש לפעמים אין
בלאומית על פי רוב יש
זה עניין של ממשק בין מערכות מחשבים,
לכן ההגיון אומר שבמכבי תראה תוצאות של אסותא,
בכללית של בלינסון וכו.
יש בתי חולים שהשקיעו בממשקים טובים מול קופות החולים ויש שלא.

יתכן שצריך לחייב בחוק שיהיה ממשק אחיד להתממשקות בין קופות לבין לבתי חולים, כמו שיש נהלים לממשק בין בנקים וחברות אשראי. לתשומת עוזרי הח"כים בפרוג.

(*ממשק - מחילה אם דברתי מידי "תכנות" ולא מילים רגילות. הכוונה תוכנה קטנה שיודעת לדבר עם תוכנה אחרת. נגיד התוכנה של קופת חולים קוראת כל לילה לתוכנה של בית חולים אחר, מקבלת ממנה נתונים, מאבדת אותם, ולמחרת אתם רואים את הנתון באתר הקופת חולים)

• הוסף לסימניות
זה עניין של ממשק בין מערכות מחשבים,
לכן ההגיון אומר שבמכבי תראה תוצאות של אסותא,
בכללית של בלינסון וכו.
יש בתי חולים שהשקיעו בממשקים טובים מול קופות החולים ויש שלא.
לאו דווקא,
לדעתי הענין הוא הסדרי תשלום
וכשהקופה נותנת התחייבות היא דורשת לראות מהמוסד הרפואי תמצית ביקור כלשהיא,
ואז זה גם עובר לאתר.
(לי יש במכבי סיכומים מהדסה, שע"צ, אסותא ושמיר)
זה גם מה שמסביר את העובדה שבדיוק המכתב מהתאריך בדרישת התשלום מהדסה - לא מופיע שם.

• הוסף לסימניות
לגבי כללית זה נכון שרואים בעיקר את בתי החולים של כללית, אבל עדיין יש דברים נוספים שלא מוסברים
נניח יש בתי חולים שרואים בכללית חלק מהסיכומים, אבל של מעייני הישועה לא רואים בכלל

• הוסף לסימניות
לאו דווקא,
לדעתי הענין הוא הסדרי תשלום
וכשהקופה נותנת התחייבות היא דורשת לראות מהמוסד הרפואי תמצית ביקור כלשהיא,
ואז זה גם עובר לאתר.
(לי יש במכבי סיכומים מהדסה, שע"צ, אסותא ושמיר)
זה גם מה שמסביר את העובדה שבדיוק המכתב מהתאריך בדרישת התשלום מהדסה - לא מופיע שם.
אני כתבתי כאשת מחשבים שיצא לכתוב (לעיתים נדירות, רק כמה בודדים בכל שנה) בממשקים.
לא בקופת חולים אבל דברים דומים (בעיקר פיננסים, אבל גם רפואים).
לכל תחום יש את הנהלים שלו.
מה שאת רואה באתר זה מידע רפואי, כלומר מידע אישי עם חסיון,
הנהלים הטכנולוגים שונים מאוד מדרישות תשלום - שזה בכלל רכש, או הצהרה על ביצוע פעולות בנקאיות בפועל שזה בכלל פיננסים.

אם תבדקי בחברות הגדולות האזור האישי מכיל טאב נפרד לגמרים לענייני כספים.

עריכה במילים פשוטות יותר: הממשק שמעביר את המידע האישי (חסיון רפואי) על מה בדיוק היה בבדיקה, לא אמור לעבור באותו ממשק של דרישת תשלום. כמובן בתנאי שהם עובדים תקין...

• הוסף לסימניות
זה אומר שמפחדים ממך, ולכן נותנים לך שירות אישי. דע על הכח של הכתיבה שלך.

• הוסף לסימניות
שמח לבשר כאן על הסדר עם עורכי הדין בן יעקב שווימר !

ניתן לשלוח את מלוא פרטי המקרה, הראיות שהמכתבים לא נמסרו לכם וכו' למשרד עוה”ד:
144 @bsdlaw.co.il או לפורום להגנת הצרכן החרדי: A @haganat.com

צפה בקובץ המצורף 2008807
כל הכבוד!!!
רק לחשוב לכמה אנשים זה יכול לעזור!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה