רגע לפני שהחורף מגיע...

• הוסף לסימניות
כרגיל
לא רגיל!!!

• הוסף לסימניות
גועל נפש של תמונות!! :mad:
הגזמתם, מה אף אחד לא מעביר ביקורת?!

:D:D:D

פצצות אטומיות אחת אחת! כל הכבוד, באמת מיוחד!

• הוסף לסימניות
הורוד הזה וואהו
מדהים

עשית לי חשק לים

• הוסף לסימניות
יצאם ב5 וחצי בבוקר לצילומים?
איזה אמביציות!

בטח המשכימים של ת"א לא קלטו מה קרה לכם...
מאלףףף,
כבר אמרנו.
וקצת גיוון מימין משה....

עוד חודשיים ימאס לך מת"א ותסעי ב4 וחצי בבוקר לאילת...

מושלם מכל הבחינות.

• הוסף לסימניות
מותר לי להצטרף למפרגנים?
אז ככה
אהבתי את הסט של הים, יש בו ניקיון יוצא דופן, אולי טיפ טיפונת וורוד מדי, אבל לא ברמה שזה יכול להפריע לי..
התמונה הימנית בסט השני מעולה בעיני, בעיקר מבחינת קומפוזיציה, שמעניקה לצופה תחושת התמצאות במרחב, ונותנת את הפרופורציות האמיתיות של הילד (אוף, אני לא מצליח לנסח את הדבר הזה, מקווה שמבינים איך שכתבתי)
בתמונה השלישית, מה שמציק לי זה המפגש בין הראשים של הילדים לחלק התחתון של הדלת. אולי היה צריך להושיב אותם במדרגה מעל.

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם :)
כייף לקבל פידבק חיובי כ"כ ! :)
נותן חשק להעלות סטים נוספים.

נכתב ע"י ESTY.P;1404087:
מדהים!!!
הצבעים של הים סוף!
איפה המקום הזה בת"א?

בטיילת קרלוס משו....צמוד ליפו
נכתב ע"י שושיה;1404180:
רחלי, הייתי בטוחה שזה מדודי שלך את לא עושה עכשיו חלאקה?

מחכה....
יפה לך.... :)
עוד פחות מחודש.
והוא עוד לא זכה להצטלם....נראה מתי זה יקרה ואיך.

נכתב ע"י GolanArt;1404482:
גועל נפש של תמונות!! :mad:
הגזמתם, מה אף אחד לא מעביר ביקורת?!

:D:D:D

פצצות אטומיות אחת אחת! כל הכבוד, באמת מיוחד!
:D:p
נכתב ע"י gol;1404537:
יצאם ב5 וחצי בבוקר לצילומים?
איזה אמביציות!

בטח המשכימים של ת"א לא קלטו מה קרה לכם...
מאלףףף,
כבר אמרנו.
וקצת גיוון מימין משה....

עוד חודשיים ימאס לך מת"א ותסעי ב4 וחצי בבוקר לאילת...

מושלם מכל הבחינות.

התלאביבים באמת הרימו גבה... ולגבי האילת - יש מצב........;)

נכתב ע"י קקטוס;1404992:
מותר לי להצטרף למפרגנים?
אז ככה
אהבתי את הסט של הים, יש בו ניקיון יוצא דופן, אולי טיפ טיפונת וורוד מדי, אבל לא ברמה שזה יכול להפריע לי..
התמונה הימנית בסט השני מעולה בעיני, בעיקר מבחינת קומפוזיציה, שמעניקה לצופה תחושת התמצאות במרחב, ונותנת את הפרופורציות האמיתיות של הילד (אוף, אני לא מצליח לנסח את הדבר הזה, מקווה שמבינים איך שכתבתי)
בתמונה השלישית, מה שמציק לי זה המפגש בין הראשים של הילדים לחלק התחתון של הדלת. אולי היה צריך להושיב אותם במדרגה מעל.

צודק,תודה.
זה מסוג ההערות שזוכרים בצילום הבא...:)

• הוסף לסימניות
נהדר, אהבתי במיוחד את השמאלית בסט השני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה