רגע לפני שנקבל את שבת המלכה

• הוסף לסימניות
יאללה בנות החגיגה נגמרה..כולם לעבודה..:)

כריות מהמהמות!
הייתי מאוד רוצה הדרכה, איך עושים את הכריות פרחים
איזה הדרכה אפשר לתת ?
אין כאן כלום כמה בדים ,רוכסן ,מכונת תפירה ,חומר מילוי וווווווזוג ידיים כמובן :p
כשפותחים כאן ארון זה מה שנופל החוצה, בדים גזורים ופרנזים תואמים..
צריך רק מוזה וטיפונת זמן..
הנה תמונה של עוד אחת לסט הכריות שממתינה בתור :

כרית.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רגע רגע רגע.....
גם אני באה
מה קורה כאן ?!
אני שומעת אקשן וחגיגה!!!
:):cool::):cool:

אות לי באה!!!
איזה כיף.
באמת חיכיתי לך!
התפוח העיד על העץ השופע והחזק
וטוב שהוא חזר להקרין ולהשפיע.
היי ברוכה.:)

והכריות- מקסימות!!
איך זה רק בדים רק ידים רק מכונה.
מענין למה לי זה לא הולך ככה?!:(

• הוסף לסימניות
ככה זה,
כחסר, מרגישים יותר...

בהחלט שמחתי לראות אותך שוב.
איזה כיף!!!

• הוסף לסימניות
אני מזהה אותך לפי הכרית עם הלולאה שהעלית פעם,

חיכינו לך!

• הוסף לסימניות
כן @אות לי התפוח גם בסדר גמור, מתמצא בכל דבר, עם חוש הומור, אבל באמת היית חסרה. שמחה שחזרת, דרשתי בשלומך, לא יודעת אם הגיע. העיקר שאת כאן עם כל הדברים הטובים של קודם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה