רגע לפני

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
רגע לפני שמישהו מראשי ''פורום הציור'' מתפוצץ עלי. הבהרה אחרונה לסיכום וזהו מבחינתי:
אם נלך עם רגש בלבד לא נשתמש בשום דבר כי הרי רוב התעשיה בעולם כרוכה בסבל לא רק של חיות[בכל המוצרים מן החי יש צעב''ח. אתם יודעים למשל שבמדגרות של הביצים לאכילה לוקחים את כל האפרוחים הזכרים שלא מטילים ביצים ומשמידים אותם בגריסה..וזה חוקי כי הכמויות כ''כ גדולות ואין פתרון אחר] אלא גם סבל של בני אדם-מליוני פועלים שמשועבדים [כולל ילדים] ומקבלים דולר ליום עבודה...אבל מה זה יעזור אם לא נשתמש? ואין לנו חיוב הלכתי, לא להשתמש.
אבל בפרווה, שברובה היא תעשייה אכזרית,ואלו לא השארות אלא עובדות, אפשר לראות באתר של ''אנונימוס''[ אגודה חילונית שהשקפתה לא תמיד כהשקפתיינו. וה''אתרוג'' חוסם לפעמים] זה לא מחויב המציאות. ואם נדרוש פתרונות,
כן נוכל לשנות.
כי יש לנו חלק גדול בצריכה של כובעי פרווה.
זה כן ישפיע על התעשייה הזו כי לנו יש חלק מאוד גדול בצריכה.

• הוסף לסימניות
אז לכי תשני את העולם...

• הוסף לסימניות
דווקא אהבתי את האומץ והיוזמה לשנות משהו בעולם באמצעות ציור.
זו מטרה נעלה שאני שואפת אליה בטירוף (ואולי לכן יש לי חולשה לקריקטורות...)

בעיני זה מדהים.
המון הצלחה!
לילה טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1870080:
דווקא אהבתי את האומץ והיוזמה לשנות משהו בעולם באמצעות ציור.
זו מטרה נעלה שאני שואפת אליה בטירוף (ואולי לכן יש לי חולשה לקריקטורות...)

תדאגי לעצמך לאבטחה צמודה;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני H;1870103:
תדאגי לעצמך לאבטחה צמודה;)

באמת! כשחושבים על זה, הכי כיף זה לשבת ליד המחשב מכורבלת כקיפוד בבית כשהרגליים ניצלות מול רשפי התנור- ולשנות את העולם! אפילו להביע דעה בקול, להשפיע על השיח הציבורי. יש בזה משהו מאגי כמעט!

• הוסף לסימניות
מותר להתערב מפורום שכן?
אם אסור- אל תקשיבו :)
אני חושבת שזה צעד מנהיגותי וראוי לציון, להעלות למודעות עוולה שקיימת.
ותגובות המתייחסות למציאות כפי שהיא היום ולקושי לשנותה- לא פוגמות ביופייה של האמירה.
האם בגלל שכיום אין לנו כלים לשינוי, או שלחלק מהצופים כלי השינוי שמציעה היוצרת נראים לא מציאותיים, צריכים להשתיק נושא ולא לדבר עליו?
לשינויים רבים קדמה העלאה למודעות, טפטוף ועוד אחד, ואומנות היא דרך מצוינת לעשות את זה.
צפיתם? הפנמתם? כבר עשיתם משהו.
לא להיבהל משאלות גדולות שאי אפשר לפתור כאן ועכשיו.
אם ייווצר שינוי בהמשך- זקפו לזכותכם את המקום בו הוא נבט.

• הוסף לסימניות
בדיוק בגלל שאת רוצה לשנות את העולם אשמח להאיר לך משהו -
קפצו עליך בביקורת כי הקריקטורה מאד מאד לא מובנת למי שלא מכיר את הנושא,
ואני חושבת שהרוב לא מכירים את הנושא.
מה שאני רואה, בעיניים שלי?
המסר?
משהו מוזר מאד.
אדם חרדי, שלא אכפת לו שמישהו הולך לאכול ארנבת, (לא עלתה על דעתי מטרה אחרת בשלה מישהו מבשל ארנבות.) רק אכפת לו באיזו צורה הוא יאכל אותה.
אז.. זה כזה.. מוזר, מה הולך כאן?!
השילוב של הדמות המאד חרדית, עם הארנב המתבשל, משהו פה עושה רע מאד בלב,
ובלי שום קשר למטרה אותה רצית להשיג.
אחר כך, כשכבר מסויגים לעילא, ואז את מתחילה להסביר למה התכוונת... זה כבר לא זה.
בקיצור, תחשבי איך את מעבירה את כל הסיפור ולא רק הצצה אליו.
(בניגוד לאירועים גדולים שכולם יודעים שקרו, ואז מה הבעיה רק לרמוז להם.)
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1870512:
המסר?
משהו מוזר מאד.
אדם חרדי, שלא אכפת לו שמישהו הולך לאכול ארנבת, (לא עלתה על דעתי מטרה אחרת בשלה מישהו מבשל ארנבות.) רק אכפת לו באיזו צורה הוא יאכל אותה.
בהצלחה רבה!
כתבתי שאי אפשר לשנות את העולם ולא זו המטרה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1870512:
המסר?
משהו מוזר מאד.
בהצלחה רבה!

אני הבנתי ישר שהכוונה היא לצער בע"ח שלא ע"י אכילה, אבל לא הבנתי במה אנחנו משתמשים בארנבות.

• הוסף לסימניות
אני לא מתפוצץ על אף אחד ח"ו אבל אפשר לנהל דיון על הקריקטורה ולא צריך אשכול נפרד על הנושא לעצמו מה הקשר לפורום ציור נושא הפרוות לא הבנתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוטי הלר;1871482:
אני לא מתפוצץ על אף אחד ח"ו אבל אפשר לנהל דיון על הקריקטורה ולא צריך אשכול נפרד על הנושא לעצמו מה הקשר לפורום ציור נושא הפרוות לא הבנתי

בגלל שאין קשר לפורום הציור לא רציתי פשוט להגיב עוד תגובה ויחשבו שאני ממשיכה את הדיון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה