רגע מתוך סיפור

• הוסף לסימניות
ערימות שראיתי בשולי דרכים, באחת היו ספרים, ישנים,
מן הסתם לא רלוונטים בשכונה הירושלמית השמרנית שבה עברתי.
צילמתי, אין לי מושג מה קרה איתם אחר כך, האם מישהו אסף אותם בהיחבא אל ביתו,
או שהם הועברו אל מיכל הגניזה.
צפה בקובץ המצורף 177562
הערימה השניה, היתה עדימת נעלים, מונחת על ארון חשמל נמוך,
ממתינה לנזקק האלמוני שיארוז אותם בזריזות אל תוך שקית שחורה, ייקח אותם אל ביתו הרעוע,
ושם, בעזרת משחת נעליים, יעניק להם מראה בוהק ונקי, כמעט כמו חדש.
הילד או הילדה שיקומו בבוקר, לא ידעו את נפשם משמחה.
או שעובד הניקיון של העיריה, יאסוף אותם באדישות אל תוך מיכל האשפה, וימשיך בדרכו.
צפה בקובץ המצורף 177563

• הוסף לסימניות
רגע מתוך שיעמום? :) :D

אתה תותח!

• הוסף לסימניות
סיפורים יפים.
התמונות יותר.

מעניין איך לכל אחד יש מבט שונה לכל תמונה, לא הייתי מגיעה לסיפורים שלך.....
הייתי רואה את שניהם, כדברים שהוצאו מן הבית (הרי שם הבית והחצר כמעט אותו דבר) על מנת לערוך נקיון יסודי.

תפיסות וחיתוכים טובים.

• הוסף לסימניות
התמונה של הספרים יפהפיה, אני הייתי לוקחת הביתה את אלה שאין עליהם עובש נראים ממש ענתיקה.

לנעליים לא התחברתי, סורי.

עוד משהו שאני מוסיפה: הקטע של הספסל הרעוע ברקע של הספרים ממש גורם לרחם עליהם שהם זרוקים ככה וזה הופך את התמונה באמת לסיפור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1135686:
התמונה של הספרים יפהפיה, אני הייתי לוקחת הביתה את אלה שאין עליהם עובש נראים ממש ענתיקה.

לנעליים לא התחברתי, סורי.

עוד משהו שאני מוסיפה: הקטע של הספסל הרעוע ברקע של הספרים ממש גורם לרחם עליהם שהם זרוקים ככה וזה הופך את התמונה באמת לסיפור.
תודה על התגובות של כולם, ועל התגובה שלך.
הספרים האלה ממש לא ענתיקה, לא עבור יותר מידי שנים מאז שהדפיסו אותם.
ו..ההתנצלות שלך מיותרת...

• הוסף לסימניות
ככאב לי הלב על ספרים זרוקים כדומן....
תמונה מושלמת!

• הוסף לסימניות
יש לדאוג לגניזת הספרים, לפני שירדו גשמים...
יש עם מי לדבר שם באזור?

• הוסף לסימניות
התמונה הראשונה טובה ומענינת.
רק המלל לדעתי מיותר. תמונה טובה לא זקוקה להסברים, מקסימום כותרת.

• הוסף לסימניות
הצמצם בתמונה הראשונה קצת סגור , זה מעניק לאווירה מראה חורפי. מידי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1136744:
התמונה הראשונה טובה ומענינת.
רק המלל לדעתי מיותר. תמונה טובה לא זקוקה להסברים, מקסימום כותרת.
אבל רציתי לשתף....גם את המלל.

• הוסף לסימניות
בס"ד,

נכתב ע"י קקטוס;1137049:
אבל רציתי לשתף....גם את המלל.

תמונה אחת שווה אלף מילים, ולפעמים, צריך כמה מילים להסביר את התמונה. לכן נוצרו הרבה ספרים עם תמונות ו...סיפורים (כמה מפתיע).

בקיצור - 10!

יעקב נח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה