רגע פרטי

אשמח שתרדגו את התמונה

• מושלם

הצבעות: 26 19.4%
  • אהבתי מאוווד

הצבעות: 29 21.6%
  • יפה

הצבעות: 56 41.8%
  • חמודה, אבל לא מלהיב

הצבעות: 22 16.4%
  • לא אהבתי / לא יפה

הצבעות: 1 0.7%

• סה"כ מצביעים
    134
  • הוסף לסימניות
בין כל ההתרוצצויות, מותר גם לנוח.

IMG_8350 copy.png

• הוסף לסימניות
אהבתי!
רואים את העיבוד המושקע!

הייתי מנסה להסתיר קצת את כל הבלגן מאחורה שם או קרופ או חותמת או גם וגם

• הוסף לסימניות
וואו מהמם!!
פוזה מתוקה!!!
הייתי קורפת קצת מלמטה,ומורידה ורוד מהפנים..

• הוסף לסימניות
תודה!
אסתי - ורוד מהפנים??! בטוחה שהצבעים אצלך במסך בסדר?
גם למטה לא הייתי קורפת, זה כל הרעיון של התמונה.

• הוסף לסימניות
תמונה מתוקה!
רק הייתי מסדרת שמה ת'בלגן למעלה ומושלם!

• הוסף לסימניות
תמונה חמודה
אם כי קצת מבולגנת לי בגלל חוסר עומק שדה רדוד
אם היה בוקה התמונה הייתה מעולה++

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
אסתי - הבעיה שרואים שזה לא טבעי.

• הוסף לסימניות
מלכי תמונה מתוקה!!
לא כ''כ אהבתי שהעיבוד מאוד חום
ואת כל הגזעים והעמודים הייתי מורידה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה