תנו לי ביקורת רגע קטן לנשמה ~

• הוסף לסימניות
4I2A7484.JPG
4I2A7495.JPG
4I2A7528.JPG
4I2A7537.JPG
4I2A7577.JPG
4I2A7427.JPG
4I2A7455.JPG
4I2A7469.JPG
4I2A7549.JPG
4I2A7559.JPG
4I2A7584.JPG

• הוסף לסימניות
וואו אילה!
הכי יפה שיכול להיות!
הגיוון עם הבגד והתמונה בעגלה..אלופהה

• הוסף לסימניות
ואוו
מטורף
העיטופים והתנוחות וואו
והתמונה עם העגלה :eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
אילה!
הגיוון פה פשוט מושלם!
הסט עם העגלה צבעים נדירים..
והסט עם העיטוף הלבן והבובה, חלומי~

אהבתי בטירוף ❤

• הוסף לסימניות
רוגע, רכות וזוך
זה מה שמרגיש לי שאני רואה את התמונות המטריפות האלו
"כגמול עלי אימו"
את אלופה

• הוסף לסימניות
אילה השארת אותי אותי בלי מילים
איזה רכות
וכמה גיוון אם אותו בגד אלופה
והסט הירוק חום בכלל

• הוסף לסימניות
מטורף!!!!
איזה השתדרגות!!
סטיילינג נדיר!!
ודיוק מושלם!!

• הוסף לסימניות
אליפוות!!
כל תמונה אני אומרת זאת יותר יפה
תמשיכי להצליח!

• הוסף לסימניות
מושלם כמו תמיד אילה :)
אפשר למשש את הרוך בסט התכלת
הסרוג הזה מושלם!

• הוסף לסימניות
יואווו זה פשוט נדירררר!!!!!!
סטים מאלפיםם!!!!!!
תנוחות מדויקות ויפות!
פשוט ממיססס!
אלופהה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה