רגע שמח

• הוסף לסימניות
מתוך סט שלם משהו תפס אותי בחיוך של התינוקת...

קבצים מצורפים

• 6PNG 2.png
    KB 555.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הרבה זמן לא העלית! התגעגעתי לסגנון הטבעי והזורם של התמונות שלך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1910883:
הרבה זמן לא העלית! התגעגעתי לסגנון הטבעי והזורם של התמונות שלך

הרבה זמן לא יצא לי...
אבל אני אעלה עוד בע"ה, זה תלוי גם בהתרי פרסום, תודה!

• הוסף לסימניות
תמונה יפה
הלוגו שלך חוסם את טיפת האויר שנשארה בתמונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פייגיפ;1910947:
תמונה יפה
הלוגו שלך חוסם את טיפת האויר שנשארה בתמונה

אם את אומרת...העברתי מקום

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב.... וגם אהבתי ששינית ללבן.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תמונה מותק!!
אולי אפשר לקרופ אותה ולסובב קצת, כדי שהראש יהיה קצת גבוה יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראנד;1911091:
תמונה מותק!!
אולי אפשר לקרופ אותה ולסובב קצת, כדי שהראש יהיה קצת גבוה יותר.

אני מנסה אבל זה הופך כבר לצפוף מדי, הייתי צריכה לזוז קצת אחורה בצילום כנראה(זה עם עדשת פריים 85)
בכ"א לשיפוטכם

קבצים מצורפים

• 6PNG3.png
    KB 425.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מהמם
תמונה מצוינת.
העיבוד המעניין עושה טוב לתמונה הזו.

• הוסף לסימניות
אפשר לסובב עוד קצת ולהשלים בפוטושופ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה