נספח לאתגר רגשות ללא האנשה • נספח לאתגר 55

• הוסף לסימניות
האם צריך לציין מהו הרגש?

• הוסף לסימניות
לא בדיוק מובן
צריך ליצור תמונה של נגיד כיסא יומולדת שזה מבטא שמחה ?

• הוסף לסימניות
האם צריך לציין מהו הרגש?
לא בדיוק מובן
צריך ליצור תמונה של נגיד כיסא יומולדת שזה מבטא שמחה ?
מתנצלת אם לא הייתי מספיק ברורה
הרעיון הוא ליצור תמונה שתבטא רגש כלשהו (כל רגש שאתם מכירים, לא חייבים לכתוב אותו מעל היצירה, אפשרי) אך לא ע"י הבעת אדם או חיה או כל דבר שמביע אנושיות, אלא התמונה בעצמה צריכה להביע את הרגש
יש תמונות שמביעות עצב ויאוש, ויש שמביעות שמחה וריגוש...
כל מה שעולה לכם, מקובל.

• הוסף לסימניות
כמעט העליתי את זה ואז נזכרתי שיש פה בע''ח......
הרגש-גועל.
f00300178c55464db9a5224af50ff5d8.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תמונה מאוד יפה אך לצערי לא עומדת בכללי האתגר.
זאת אומרת שאסור שיהיה בה אפילו בן אדם ולאו דווקא שמביע הבעה כלשהי...
כי לדעתי החייל לא מביעה הבעה כלשהי אלא רק עומד...

• הוסף לסימניות
זאת אומרת שאסור שיהיה בה אפילו בן אדם ולאו דווקא שמביע הבעה כלשהי...
כי לדעתי החייל לא מביעה הבעה כלשהי אלא רק עומד...
גם לי מחקה עם דמו שלא מביעה רגש. לדעתי ממש אבל ממש לא מקצועי

• הוסף לסימניות
עד שיצרתי, פתאום נפל לי האסימון שזה לא עונה על דרישות האתגר בגלל הדובי...
Default_A_large_hospital_bed_in_a_green_hospital_room_On_the_b_0.jpg

• הוסף לסימניות
צריך נראה לי להזכיר למדרגים שלייק לא נותן משהו חוץ מעידוד. העיקר זה בדירוג.

הרבה פעמים אני מקבל לייק ומגלה שהדירוג לא עלה במקביל, חבל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה