שניאור רובינשטיין
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
לדגם הזה יש הגנה לילדים ?יש לי דלונגי כ 15 שנה, לא נס ליחו!
יש דגמים עם הגנה לילדים, תוסף לחות לחדר וכו' תבדקו לפני שקונים מה מתאים.
בגדול הם נחשבים לטובים גם מבחינת האיכות וגם כחסכון בחשמל.
לדגם הזה יש הגנה לילדים ?יש לי דלונגי כ 15 שנה, לא נס ליחו!
יש דגמים עם הגנה לילדים, תוסף לחות לחדר וכו' תבדקו לפני שקונים מה מתאים.
בגדול הם נחשבים לטובים גם מבחינת האיכות וגם כחסכון בחשמל.
אתה שואל על מה שיש לי?לדגם הזה יש הגנה לילדים ?
אני פשוט בהלם!סליחה על ההקפצה,
אבל הקור שנפל עלינו פתאום הזכיר לי את הרדיאטור שצריך לקנות בדחיפות...
אני רואה שההמלצה הגורפת היא דלונגי.
עדיין מומלץ, או שיש חברות אחרות מומלצות?
מה עם דאבו ומורפי ריצ'ארדס?
לגבי דלונגי -
אני רואה שיש 3 סדרות עם הבדלי מחיר משמעותיים.
יש למישהו ניסיון איתם כדי לדעת אם שווה להשקיע ביקרים יותר,
או שמספיק הדגם ב-600 ש"ח?
תלוי למי, למי שאין בעיות עם הצלעות אני ממש לא חושבת שהוא מומלץ, עדיף את הבינוני (VENTO)הדגם הכי טוב נקרא דרגון ושווה להשקיע בו
א. כןמשתמשים בדבר הזה היום?
הוא בטיחותי עם ילדים קטנים ואנשים?
למה לא מזגן?
מה כן?א. כן
ב. כן
ג. צריך לכל החדרים, שוכרים דירה, אויר יותר נעים, וכו'
עדיין רלוונטי?![]()
קניתי אותו בשנה שעברה-חדש היה פעמים ספורות בשימוש
מי שמעוניין אני מוכר אותו עקב קניית מזגן שמותאם לצרכינו.
באיזה דגם מדובר? מה הפרטים ליצירת קשר?עדיין רלוונטי?
בכמה?
ומאיפה אתם?
באיזה דגם מדובר? מה הפרטים ליצירת קשר?
רלוונטי?![]()
רדיאטור 12 צלעות DELONGHI RADIAS TRRS1225 - אחריות 7 שנים ע י היבואן הרשמי - מחסני חשמל
רדיאטור 12 צלעות הספק 1100 -2500 וואט 3 דרגות חימום תרמוסטט בטיחותי עיצוב חדשניwww.payngo.co.il
aryec7624 @ gmail.com
אם את רוצה שלי חדש באריזה סגורהרלוונטי?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים