רד אלינו אוירון...

• הוסף לסימניות
הקומפו' מקסימה.

הייתי פותחת את הצבעים הכהים.

• הוסף לסימניות
אהבתי ממש!
תאורה, קומפוזיציה צבעים עיבוד!!

• הוסף לסימניות
יפה, שמח ומיוחד.
רק מפריע לי השרוול הארוך עם המכנס הקצר, כדאי לקפל

• הוסף לסימניות
יפה מאוד

• הוסף לסימניות
מקסים!!

• הוסף לסימניות
תמונה יפה
ועיבוד מקסים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני אבוביץ;2168022:
אהבתי מאד!
חיזקת פה את הצבעים והוספת קונטרסט???

רציתי סוג מסוים של אוירה ולכן השארתי את הצבעים קצת חיוורים...

נכון.
זה ענין של טעם. אני אוהב צבעים חזקים ועזים.

• הוסף לסימניות
לדעתי העדשה שלך פשוטה. תקני אותי אם אני טועה.
צבעים חוורים פירושו שיש הרבה לבן בתמונה. אבל הצבעים שכן קיימים הם כן חיים. וללא אובך. זה דעתי על כל פנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;2169433:
לדעתי העדשה שלך פשוטה. תקני אותי אם אני טועה.
צבעים חוורים פירושו שיש הרבה לבן בתמונה. אבל הצבעים שכן קיימים הם כן חיים. וללא אובך. זה דעתי על כל פנים.

העדשה שלי היא 85 מ''מ
אני גרמתי לתמונה להראות כמו שהיא,
ע''י עריכה.

התמונה המקורית קרובה יותר לעריכה שלך.
אבל שוב אני אומרת -
זו היתה כוונתי - הצבעים שנוצרו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני אבוביץ;2169797:
העדשה שלי היא 85 מ''מ
אני גרמתי לתמונה להראות כמו שהיא,
ע''י עריכה.

התמונה המקורית קרובה יותר לעריכה שלך.
אבל שוב אני אומרת -
זו היתה כוונתי - הצבעים שנוצרו.

אם מדובר בעריכה אז זה ממש זכותך לערוך לפי טעמך.
חשבתי שמדובר בציוד פשוט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה