עזרה רהיטים בבני ברק איכותי וזול המלצות

• הוסף לסימניות
מחפשת לקנות חדר שינה מזרונים ספריה וספה יש לי תקציב ואני מחפשת איכותי -סנדוויץ והכי זול בשוק.

• הוסף לסימניות
אני ממליץ מאד כמו תמיד
רהיטי מרקוס
אהבת שלום 6 בני ברק

• הוסף לסימניות
י.א. רהיטים בקרית הרצוג שירות אמינות איכות ומחירים זולים מאד............
אם תרצי טלפון אתן לך

• הוסף לסימניות
רהיטי ברגיג
מומלץ מאוד
077-2180217
קרית הרצוג

• הוסף לסימניות
אם רצית מזרונים בזול קניתי מי.א.רהיטים מזרונים אורטופדיים של חברה טובה עם 10 שנות אחריות ב375 ש"ח בחנויות נמכר ב700 ש"ח הפער הוא עצום .
לטובת כולם הטל' 0548462882

• הוסף לסימניות
הודעה סותרת אין הכי טוב והכי איכותי והכי זול.
בכל אופן אני ממליץ לבדוק חנות מחסן רהיטים צירלזון 29 בני ברק
038070550

• הוסף לסימניות
ברחוב קאליש 10
שירות מצוין וממש זול
פתוח בשעות הערב
מאד מאד נהננו מהשירות וגם איכות

• תודה
Reactions: 550
  • הוסף לסימניות
'שינה בטוחה'
קדושת יו"ט [סאטמר]

שירות, מחיר, נסיון,

• הוסף לסימניות
ליהמן מותגים
עזרא פינת הרב כהנמן
035781662

• הוסף לסימניות
קראוס- אלעד
גם שירות גם זול וגם מבחר וגם איכות90900953

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה