- הוסף לסימניות
והרהיטים???השק - יפהפה!!!
חחח הכלוהרהיטים???![]()
אני מצטערת לומר לך שדוקא השק קנוי! אבל את שני הרהיטים האחרים הכנתי מבטוןחחח הכלאני אוהבת את טכניקת הבטון
רק שאני ניסיתי לעשות את השק הזה כמה פעמים ועדין לא הצלחתי לעשות אותו כל כך יפה
אז התלהבתי שאת הצלחת
וואי תודה! את לא הראשונה שנזכרת בי ע"י הגרוטאותוואו רותי
אין סוף ליצירתיות שלך!
ואגב
זה נכנס לי כ"כ עמוק השחזור רהיטים שלך
שכל פעם שאני עוברת ליד גרוטאה מושלכת אני נזכרת בך ומנסה לחשוב מה את היית מפיקה מזה......
כל הכבוד
עוד לא עברתי ! עוברת יום שישי בעז"ה ולא סיימתי לארוז.... אבל עכשיו נחה קצתזהו עברת דירה ? הכל עומד על מקומו ואת ממשיכה ליצור וליצור
הכל מדהים! אני מבינה שלא קל שהרגליים יהיו ישרות כמו פלס![]()
אם היית קוראת את הפוסטים שלי היית כבר יודעת מה ההבדל בין בטון למלט.מיוחד!
ושאלה קטנה, את משתמשת במלט כמו שהוא בתוספת מים או יוצרת ממש תערובת בטון?
תודהאיזה יצירתיות!!!
אהבתי במיוחד את הצביעה של הרגליים...
והקקטוס- מתאים כאן בול לסגנון![]()
הכישרון עובר בגנים...הקקטוס זה הבן שלי שנה שעברה עשה בעצמו (7)
אנשים מפחדים להתעסק עם חומרים מלכלכים למרות שאני בטוחה שיש לך שיטות איך ללכלך כמה שפחות ...אנשים לא אוהבים מלט....:![]()
תודה אילהוואי רותי היצירתיות שלך זה משהו בלתי נגמר!
רעיונות יפים והביצוע עוד יותר..![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים