דרוש מידע רהיטי אהרונוביץ

• הוסף לסימניות
מי מכיר? מי יודע?
מי ממליץ? או חלילה להיפך...?

• הוסף לסימניות
לא מכיר את אהרונוביץ'.
אבל יש את שפיצר רהיטים באבני נזר יש להם סחורה טובה מאוד! ושירות מעל ומעבר קניתי שם ומאודדד נהנתי!

• הוסף לסימניות
ברור, אבל הבנתי שהם לא נחשבים חנות זולה
ואני כן מחפשת חנות זולה

• הוסף לסימניות
ברור, אבל הבנתי שהם לא נחשבים חנות זולה
ואני כן מחפשת חנות זולה

אני קניתי אצל שפיצר, כמו אצל כולם- יש לו מגוון מחירים
אני לא מספיק עשירה כדי לקנות רהיטים זולים...

• הוסף לסימניות
תלוי לאיזו מטרה..
לצורך שלי עכשיו מספיק לי רהיטים זולים ופשוטים
אבל פשוט לא רוצה ליפול בפח חלילה עם חנות לא אמינה וכד'
זה הכל, לכן רציתי מידי

• הוסף לסימניות
תלוי לאיזו מטרה..
לצורך שלי עכשיו מספיק לי רהיטים זולים ופשוטים
אבל פשוט לא רוצה ליפול בפח חלילה עם חנות לא אמינה וכד'
זה הכל, לכן רציתי מידי
הם מאוד אמינים! וכמו שאמרתי יש להם זול ויקר

• הוסף לסימניות
קנינו אצל אהרונוביץ' חדר שינה.
מרוצים מאד, שירות מעולה.

• הוסף לסימניות
מקפיצה, האם עדיין מרוצים? כמה זמן החזיק \ מחזיק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה