רהיטי קבוץ השלושה

• הוסף לסימניות
למשהו יש נסיון איתם?
הציעו לי שם ארון יחסית זול.
או אם יש לכם המלצה אחרת לארון סנדביץ לחדר ילדים .
4 דלתות + מגירות (3-4 מגירות)
ומה דעתכם על ארון ממלמין לעומת סנדביץ?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
לגבי מלמין מול סנדוויץ

ברעיון אם את לא מתכוונת לעבור דירה, צריך רק לעשות מעט הגבהה לארון למנוע הרס משטיפה והארון יכול להחזיק שנים מנסיון.
אני לא יודעת מה ההבדל בין מלמין לm.d.f
להורים שלי יש מלמין מחזיק שנים, לי יש m.d.f. וגם מחזיק מצוין.

• הוסף לסימניות
אז זה יכול להיות יותר בעייתי אם לא יודעים לפרק טוב את הארון, האמת שאני עוד לא ניסיתי, שבוע הבא אני עוברת דירה אז אוכל לעדכן חוויות מהארון, מקווה שיהיה בסדר בעז"ה.
בא נאמר שהעברתי כבר 2 ארוניות ממלמין דירה ולא קרה להן שום דבר ב"ה

• הוסף לסימניות
אין כמו סנדוויץ, הגזמתם, אתם רוצים לקנות ארון לכמה שנים בודדות???

רהיטי רפאל מעולים

שוה להשקיע

גם בסנדויץ יש המון רמאויות ....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרי 1;1160919:
אין כמו סנדוויץ, הגזמתם, אתם רוצים לקנות ארון לכמה שנים בודדות???

רהיטי רפאל מעולים

שוה להשקיע

גם בסנדויץ יש המון רמאויות ....
מדברת איתך על ארון של 26 שנים ממלמין!
את מוזמנת לבוא לראות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה