דרוש מידע רהיטי שוהם - מה קורה כאן?

• הוסף לסימניות
ללא ספק, רהיטי שוהם היא החנות שאליה צריכים אנו לפנות (ברחוב רבי עקיבא 129), שלמה (בעל הבית) דואג לכל פרט, האכפתיות, האמינות, והנאמנות לכל לקוח, שרק יהיה לו את הטוב ביותר ממה שהוא מחפש.
אין הסבר יותר פשוט מכך שלמעלה מחצי יובל שנים החנות בשליטתו, והוא מכיר כל הזמנה, כל לקוח, הכל עובר תחת ידו המסורה, ממליצים בחום רב להמשיך לללכת לחנות שוהם, אני יודעת שאפשרי גם דרך המייל לבצע הזמנות בכתובת המייל: 61619612$gmail.com
אל לנו לדון ולפרש מדוע כך נהיה... רק לא להתחיל עם דיבורי סרק ולשוה"ר. בברכת יום טוב

• הוסף לסימניות
אני הגעתי לרהיטי שוהם בר' עקיבא, רכשתי שם ארון בכ-10,000 ש"ח.
אחת הדלתות לא נסגרת בקו אפס עם הארון.
אחרי פניות מרובות בטלפון ובמיילים,דחו אותי בטענה שזה לא נקרא פגם ולא מורגש בכלל, ובכזה גובה של דלתות (2.7), הם לא לוקחים אחריות...
את זה הוא אמר אחרי הקנייה, לא לפניה...
ביקשתי שיחליפו לי את דלת הארון ושזה גורם לי לעוגמת נפש מרובה, אך סורבתי.
כדאי לעגן הכל בחוזה מסודר טרם סגירה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה