רובה אפורה

• הוסף לסימניות
רובה אפורה באריחים לבנים..
נשמע לי יפה.
יש מישהו שעשה את זה?
אשמח לעצות
תודה

מצ"ב דוגמא-

• הוסף לסימניות
כן, עשיתי זאת כמה פעמים, זה נותן תוצאה מאד יפה,
אך צריך להיזהר עם זה שלא ייצור עומס.
כדאי להשתמש בזה במקרים בהם העיצוב הכללי הוא רגוע

• הוסף לסימניות
למטבח לבן עם שיש אפור?

• הוסף לסימניות
יכול להתקבל נהדר, אבל שוב- אם כבר יש לך כמה טקסטורות או שילובי צבעים, הייתי נמנעת מתוספת כזו,
אם להיפך- המטבח רגוע וצריך זריקת ריענון- זה יצא מוצלח מאד

• הוסף לסימניות
מצטרפת לרותי, ומוסיפה שפחות מתאים לסגנון מודרני נקי - שמנסה ככל האפשר ליצור מראה נקי ואחיד.
מתאים מאד לסגנון סקנדינבי שמשתמש המון בגוונים המונוכרומים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודוס;1988210:
מצטרפת לרותי, ומוסיפה שפחות מתאים לסגנון מודרני נקי - שמנסה ככל האפשר ליצור מראה נקי ואחיד.
מתאים מאד לסגנון סקנדינבי שמשתמש המון בגוונים המונוכרומים

זו ההתלבטות שלי.
מצד אחד אני מאוד אוהבת את זה
מצד שני המטבח נקרא מודרני...

• הוסף לסימניות
אני לא מסכימה עם הקביעה השרירותית של הסגנונות.
נכון- בקו המודרני מנסים לשמור על נקיון ואחידות, אבל אני לא רואה בעייתיות לפעמים לחרוד קצת אם זה נראה מתאים ויפה.
מה שכן- אם זה ייצור עומס מרקמים וגוונים- אז זו כבר חריגה משמעותית מהסגנון המודרני הנקי ועובר לקיצ'י או בכל שם אחר שלו.

• הוסף לסימניות
הגענו לשלב המעשי...
מישהו ניסה ויודע אולי איזה רוחב צריך עבור זה?
6-7 מ"מ או מספיק 4 מ"מ?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה