שאלה רובה לריצוף איזה גוון?

• הוסף לסימניות
חשבתי ללכת על רובה בהיר לריצוף בהיר
איזה רובה ממליצים פה , כהה או בהיר של חברת דניאל

אשמח לחוות דעת מקצועית
מצורפת התמונה של הריצוף,

והאם אפשר אותו צבע גם לחיפוי טרוורטין..
1739299244855.png

1739299131109.png

• הוסף לסימניות
חשבתי ללכת על רובה בהיר לריצוף בהיר
איזה רובה ממליצים פה , כהה או בהיר של חברת דניאל

אשמח לחוות דעת מקצועית
מצורפת התמונה של הריצוף,

והאם אפשר אותו צבע גם לחיפוי טרוורטין..
בדיוק עשינו עכשיו
אנחנו קיבלנו המלצה על בהיר לריצוף בהיר. עשינו את L22

• הוסף לסימניות
הבהיר יותר יפה נראה לי L22

אבל זה לתקופה קצרה כי בריצוף של בית אחרי חצי שנה זה מתחיל להשחיר כך שאם תקחו את הכהה נראה לי L44 יחזיק יפה יתר זמן ובלי כתמים כהים ברובה כי הוא ממילא יותר כהה

• הוסף לסימניות
רובה אפוקסית לחדרים הרטובים ואקרילית לכל הבית?
מה ההבדל והאם זה קריטי לקחת לאמבטיות אפוקסית?

• הוסף לסימניות
??
אשמח לחוות דעת מקצועית,
זה מאוד דחוףף
תודה רבה

• הוסף לסימניות
שואלת אם עדיף רובה אפוקסי באמבטיות..? או שמספיק אקרילי כמו שאר הבית..

• הוסף לסימניות
שואלת אם עדיף רובה אפוקסי באמבטיות..? או שמספיק אקרילי כמו שאר הבית..
המפקח בניה שלי מאד המליץ על אפוקסי לחדרים הרטובים.
אבל באמת היה קשה להשיג... בטמבור רגיל לא היה ואמרו לי תעשה אקרילי ותחזק עם איזה תוסף
בסוף מצאתי באיזה טמבור ענק ומקצועי המיועד בעיקר לקבלנים באיזור התעשייה של כפר סבא רובה אפוקיסי של חברת סיקה חומר חזק מאד הקבלן התלהב ממנו מאד ואמר שקשה מאד להשיג אותו,. מרוצה מאד ב"ה.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה