שואב שוטף רובוט שואב שוטף עם שלט ולא אפליקציה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם

אני מתעניינת ברכישת רובוט שואב שוטף
וכוונתי לסגנון האיי-רובוט, לא מכשיר שאני יצטרך להחזיק ביד ולעבור איתו בבית
אלא שהוא יעבוד במקומי ואני יתפנה לדברים אחרים בינתיים...

אבל-
וזה הכי חשוב
שיהיה לו שלט ולא חיבור לאפליקציה

יש למישהו מידע על כזה דבר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלום לכולם

אני מתעניינת ברכישת רובוט שואב שוטף
וכוונתי לסגנון האיי-רובוט, לא מכשיר שאני יצטרך להחזיק ביד ולעבור איתו בבית
אלא שהוא יעבוד במקומי ואני יתפנה לדברים אחרים בינתיים...

אבל-
וזה הכי חשוב
שיהיה לו שלט ולא חיבור לאפליקציה

יש למישהו מידע על כזה דבר?
אני מתעניין בזה כעת, אם קניתם נשמח להחכים
מה בדיוק קניתם והאם אתם מרוצים

• הוסף לסימניות

שואב אבק רובוטי ‏מקרצף דרימי L20 Ultra
מוצר מעולה!
מרוצים מאוד מאוד.

לנו מישהו עשה שתהיה אפשרות להתחבר אליו מהמחשב-נטפרי.
(אפשר להפעיל אותו גם ככה בלי להתחבר לכלום אבל זה מאבד הרבה מהנוחות והאפקטיביות של מיצוי השימוש בו)

• הוסף לסימניות
מנסיון אישי של שלוש שנים:
אני יש לי את ABIR X8 שעושה עבודה מעולה עד היום!!!
כהקדמה הייתי מדגישה שהשואבים רובוטיים מיועדים יותר לשאיבה מאשר לשטיפה, גם היקרים של ה4000 שקל עדיין לא מגיעים לרמה מידי גבוהה ולכן אם את רוצה בעיקר שטיפה את צריכה ללכת על הטינקו ודומיו
למעשה, יש 3 רמות הייתי אומרת ברובוטיים, פשוט, בינוני ויקר, הפשוטים הם כל הסוגים שאין להם רדאר - זה דבר קריטי כי הוא מנקה רק לפי חיישנים ולא באמת סורק בתלת מימד את החדר, הבינוניים זה כמו מה שאני קניתי, והיקרים יש להם בעיקר תוספות לאפליקציה, עוצמה טיפה יותר גבוהה (שבדרך כלל לא משתמשים בזה כי זה מאוד רועש) וכל מיני שדרוגים שבעיני זה בזבוז כסף
השואב ABIR X8 נמכר באליאקספרס (כרגע ב 670 שקל לאחר קופוני מוכר) ומגיע עד לבית הלקוח בלי תוספות מיסים.
אם תרצי יותר מידע אני אשתדל להגיב
(אשמח מאוד אם תקני דרך הקישור הזה, אני אקבל ע"כ כסף ולך זה לא יוסיף...)

• הוסף לסימניות
כהקדמה הייתי מדגישה שהשואבים רובוטיים מיועדים יותר לשאיבה מאשר לשטיפה, גם היקרים של ה4000 שקל עדיין לא מגיעים לרמה מידי גבוהה ולכן אם את רוצה בעיקר שטיפה את צריכה ללכת על הטינקו ודומיו
למעשה, יש 3 רמות הייתי אומרת ברובוטיים, פשוט, בינוני ויקר, הפשוטים הם כל הסוגים שאין להם רדאר - זה דבר קריטי כי הוא מנקה רק לפי חיישנים ולא באמת סורק בתלת מימד את החדר, הבינוניים זה כמו מה שאני קניתי, והיקרים יש להם בעיקר תוספות לאפליקציה, עוצמה טיפה יותר גבוהה (שבדרך כלל לא משתמשים בזה כי זה מאוד רועש) וכל מיני שדרוגים שבעיני זה בזבוז כסף
השואב ABIR X8 נמכר באליאקספרס (כרגע ב 670 שקל לאחר קופוני מוכר) ומגיע עד לבית הלקוח בלי תוספות מיסים.
אם קונים באליאקספרס ונשבר אז לא יהיה שום אחריות ובכלל אופציה לתיקון או חלקי חילוף למוצר
מה עושים במצב כזה ?

• הוסף לסימניות
אם קונים באליאקספרס ונשבר אז לא יהיה שום אחריות ובכלל אופציה לתיקון או חלקי חילוף למוצר
מה עושים במצב כזה ?
בגדול היצרן מחוייב ל3 שנות אחריות וההסתמכות עליו זה כי אפשר לפנות בתלונה לאלי אקספרס או לפאיפל אם קונים דרכם, בנוסף היצרן מוכר בנפרד את כל החלקים, כך שאם נהרס חלק אפשר לקנות ממנו ולחלופין אפשר גם לקנות חיקויים ממוכרים אחרים
ובעיקר - אני קניתי לי ויש לי במשפחה לעוד שניים וב"ה עובד מצויין, אז ניסיון שווה

• הוסף לסימניות
איך זה ברעש מפעיל בלילה ואפשר לישון או לא ?

• הוסף לסימניות
יש לקרובת משפחה שלי את הדגם x 40- דגם יקר מאד
הוא שואב מצויין
שוטף רצפת פרקט או מט מצויין
אבל רצפה מבריקה הוא ממש משאיר סימנים ולא שימושי בעליל

• הוסף לסימניות
יש לקרובת משפחה שלי את הדגם x 40- דגם יקר מאד
הוא שואב מצויין
שוטף רצפת פרקט או מט מצויין
אבל רצפה מבריקה הוא ממש משאיר סימנים ולא שימושי בעליל
איך הוא ביחס לטינקו? כלומר האם טיקנו הידני היה מנקה את אותה הרצפה יותר טוב מהרובוטי?
ומה הכוונה משאיר סימנים- גם כשהוא עובר על רצפה נקיה עם החומר ניקוי שלו?

• הוסף לסימניות
איך זה ברעש מפעיל בלילה ואפשר לישון או לא ?
בדרך כלל זה מופעל לפני שאנחנו הולכים לישון, כי אולי הוא יתקע באיזה גרב או משהו כזה, אבל בהחלט הפעלו אותו גם כשהלכנו לישון, הברירת מחדל זה עוצמה בינונית וזה רעש מונוטוני אז אפשר להרדם למרות שזה עושה רעש

• הוסף לסימניות
איך הוא ביחס לטינקו? כלומר האם טיקנו הידני היה מנקה את אותה הרצפה יותר טוב מהרובוטי?
ומה הכוונה משאיר סימנים- גם כשהוא עובר על רצפה נקיה עם החומר ניקוי שלו?
בהחלט מנקה יותר טוב
הוא פועל בטכנולוגיה שהסמרטוט כל הזמן נשטף
בשונה מהדרימי
יש שואבים שוטפים רובוטיים חדשים שגם פועלים בשיטת הטינקו
אני יסביר לך מה ההבדל
זה המטליות של הדרימי:
1742111193241.png

המטליות לא מתנקות ולכן עושה סימנים

לעומת הטינקו,
1742111717742.png

שהמברשת נשטפת ומסתובבת כל הזמן ולכן מנקה יותר טוב

יש רובוטיים גם בטכנולוגיה הזו שלדעתי טובים יותר מאשר דרימי
1742111788783.png

• תודה
Reactions: MOM
  • הוסף לסימניות
@י. אפרתי מסכימה עם זה?

• הוסף לסימניות

@י. אפרתי יעזור לי אם תוכלו להגיב.
אני מנסה להבין האם זה יכול להיות תחליף לספונגה של שבת
תודה

• הוסף לסימניות
לאחר נסיון של 2 המכשירים, מה שיש היום בשוק הרובוטים שעובדים לבד לא מתקרב לשואב שוטף דרימי ידני ודומיו.
הרובוטים לא עושים עבודה מושלמת ויש כתמים שהם עוברים הלאה ובדרימי אפשר לעבור שוב ושוב עד שיורד.

• הוסף לסימניות
אשמח למענה על כמה שאלות:
השלט - יש בו את כל/רוב הפונקציות של המכשיר?
במידה ולא - אפשר להתחבר מהמחשב או חייבים אפליקציה?
את מחזיקה אותו רק בתור מטאטא או שכן יש משמעות לשטיפה שלו?

• הוסף לסימניות
אשמח למענה על כמה שאלות:
השלט - יש בו את כל/רוב הפונקציות של המכשיר?
במידה ולא - אפשר להתחבר מהמחשב או חייבים אפליקציה?
את מחזיקה אותו רק בתור מטאטא או שכן יש משמעות לשטיפה שלו?
לא ניסתי את האפליקציה אבל השלט מיועד לכל הפעולות החיוניות, למשל הפעלה וכיבוי חזרה לבסיס הגברה והנמכת העוצמה, שליטה ידנית לפי חיצים, ניקוי אזור מסויים, ניקוי מסביב לחדר וניקוי חלל החדר בצורת נחש
אני אישית לא הצלחתי להתחבר מהמחשב
בעיקר לשאיבה יבשה אבל בהחלט משתמשת גם בשטיפה, אבל ממש בקטנה לא אחרי לכלוך קשה ולא לכל הבית ביחד כי הסמרטוט הקטן שלו פשוט מתלכלך ורק יעשה סימנים

• הוסף לסימניות
20250325_195859.jpg

מה אתם אומרים על הדגם הזה ראיתי את זה באושר עד ב700 שח- שוטף שואב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה