רובע - מי מכיר ? מי יודע?

• פותח הנושא chf
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
:rolleyes:מי יודעת על רובע - חומר למילו רווחים בין אריחים טובה שאינה נהפכת לחום / שחור ונשארת בהירה ויפה גם לאחר זמן ?
בחצר יש לי אדמה - בוץ.

שמעתי על רובע של חברת דניאל ורובע אפוקסית - מי מכירה ויודעת על ההבדלים ביניהם ו/או על חברות נוספות?

אודה לכל תשובה

• הוסף לסימניות
רובע לבנה אקרילית של חברת גבס גשר.

• הוסף לסימניות
רובה אפוקסית לא משנה את צבעה אולם העלות יקרה ביחס לרובה אקרילית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EC;1043228:
רובע לבנה אקרילית של חברת גבס גשר.

יש אותה בגוונים נוספים או רק בלבן?

• הוסף לסימניות
אין פה מי שבשיפוצים? צריכים עזרה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chf;1043514:
יש אותה בגוונים נוספים או רק בלבן?

יש שכת' על זה אקרילית לבנה ויש שכת' עליה צבעונית.

• הוסף לסימניות
בדיוק היום ראיתי שבאינסייד יש את הרובע האפוקסית בהנחה של 1+1 רק לשבוע הזה

• הוסף לסימניות
יש חנות של איזה ערבי, לא זוכרת את שמו, (נמצא על כביש 1..)
הבנתי שהוא הכי זול בירושלים..
אני לא יודעת כמה עלה, כי הקבלן התעסק עם זה,
אבל אנחנו 4 חודשים אחרי, והרובה נשארת יפהיפיה...

• הוסף לסימניות
אני שמעתי המלצות על רובה דניאל
חלקה ולא קולטת לכלוך וגם יותר יקרה
יש בהרבה גוונים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמשונית;1044011:
אני שמעתי המלצות על רובה דניאל
חלקה ולא קולטת לכלוך וגם יותר יקרה
יש בהרבה גוונים

את מכירה משהוא עם נסיון ?
אני גרה בדירת גן והאדמה היא אדמה גננית - ממש בוצית, חום כהה עד כמעט שחור האם הבוץ לא יתפס ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה