רוגלה לא מזוהה ע"י אנטיים למיניהם

• הוסף לסימניות
לאחרונה נתקלתי במספר מחשבים במשהו שנראה כמו רוגלה. מאט את הגלישה באופן חד, מפריע לגלישה באתרים מאובטחים ועוד רעות חולות. הבעיה ששום אנטי ווירוס לא מוצא אותו. מה עושים?
ממש נראה ווירוס לכל דבר אבל לא מצליח לאתר אותו.

• הוסף לסימניות
יש לך פרטים על הקובץ?
באיזה אנטי'ם ניסית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;725451:
יש לך פרטים על הקובץ?
באיזה אנטי'ם ניסית?
פרטים אין לי בכלל
אווירה, אווסט, מייקרוסופס, מלווארבייטס, Ad-Aware, אף אחד לא מצא כלום. לא במצב מאובטח, לא דרך HBCD, לא בסריקה עמוקה.
קומבופיקס לא מעשי - WIN7. מה כן? netscan מביא לי ים של פורטים פתוחים וקבצים ממתינים. מה עושים?

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;726306:
על סמך מה אתה אומר שזה וירוס או רוגלה
במידה וביצעת את הפעולות הבאות
בדיקת יומני רישום
הליכים שרצים
בעיות ניתוב
ולא מצאת כלום

אז הבעיה שלך במחסניות הפרוטוקולים של TCP/IP
לא מעבר לכך
תאפס את המחסניות והכל הסתדר
מה אני יכול לבדוק ביומני רישום?
הליכים שרצים לא מצאתי דברים מיוחדים. אבל כשהרצתי אנטי ווירוס אווירה מ HBCD הוא נתקע לי בקובץ בשם desktop.ini ולא הצליח להמשיך.
מה כוונתך בעיות ניתוב? ספידים למינהם מראים תוצאות לא עקביות.
איפוס כוונתך לפקודת netsh ?כי אם כן אז ביצעתי והועיל ל24 שעות עד ששוב הכול נתקע.

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה