כללי רוגע - לבית היהודי

ברפרוף קל זה לא משך אותי להתענין בזה כלל, [ז"א, פתיחת הניילון, הצצה לעמוד הקרדיטים ששם כן מתנוסס לתפארה שמו היקר של מיודעינו האיש המתקטן, רפרוף על המאמרים והכתבות]
והמציאות היא שאת יתר העיתונים קראתי [חלקם, בשקיקה]
וכאן הבן [שיודע לקרוא] תוהה למה?
יתכן שהמחיר הזול מוריד מערכו - - או שהעיצוב לא כ"כ מוצלח.
אולי ברפרוף שני אוכל להצביע בדיוק מה הסיבה לכך, ביינתים ראיתי לנכון לכתוב את הנ"ל.

בהצלחה!

הערה גרפית: היתה בעיה בגלישה של הטקסט ליד חלק מהתמונות כך ש'נתקעה' כמות קטנה של טקסט מעל התמונה והיה קשה לקרוא ברצף

פעם ראשונה שנחשפתי לעיתון ברמה ובאיכות כזו
אנו שוקלים די ברצינות לבטל את המנוי על העיתון משפחה ולהעבירו למורשה
התוכן מעולה וכך גם ההגשה
זה ממש 'עשה' לי את החג, תודה רבה למו"ל הנפלאים!

מהמממם!!!! הכחול במיוחד

ב"ה, חסדי ה' כי לא תמנו:

קבצים מצורפים

• הגחלת מורשה .jpg
    KB 540.6 · צפיות: 29
עשו בשכל.:)
הרבה הצלחות.

נכתב ע"י איש קטן;382531:
ב"ה, חסדי ה' כי לא תמנו:
באמת מופת גדול בדור שלנו.
רק תגיד לי איך עשו את זה אני גם בדרך להשלים בין שתי אנשים ולא יזיק לי כמה עצות טובות .

והמנויים ישלמו כפול??!!

שמועה טובה תדשן עצם

בברכת הצלחה רבה​

קיבלתי את זה במייל, בהחלט עבודה יפה, לדעתי הצבע הירוק זית יותר יפה ומעניין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה