נכתב ע"י איש קטן;372777:אתה מנסה להשוות אותו ל"הגחלת" ומשם שואל שאלות איך זה מתחבר לרוגע נחת ושמחה.
אני לא באתי מהמקום הזה בכלל, אני בא ומוכר משהו חדש, שמעצב בית יהודי אידיאלי, היינו משהו עשיר בתוכן יהודי, שכל אחד ירצה להתחבר לזה. תוכן חיובי וכו'. (מקווה שכך אכן יהיה בע"ה).
:
חלילה לי מלהשמיץ, ובוודאי לאחר 16 שנים שהייתי מנוי נלהב ונהנה מהעיתון. נהפוך הוא: הלוואי ורבים מהעיתונים היו פתוחים לבדוק את עצמם ואת מיצוי יכולותיהם, ולערוך שידודי מערכות שכאלה.נכתב ע"י גרפוטו;372756:איש, מה היה עניני בדיוק בהודעה שלו? לכתוב את כל התקלות שהיו לו? להזכיר את חטאי העבר? זה קשור לעיצוב הגרפי, אם אתה קשור גם לעריכה והתוכן, אז לתועלת מותר להגיד לשון הרע, אבל שיעשה זאת באישי, כך בפומבי לדבר לשון הרע??? אני ממש לא חושבת שאתה צודק.
אברמי, אני מאמינה שזה היה טעות מחוסר מחשבה, מתכתבים פה בפומבי גם נושאים ברמה האישית ולכן זה מבלבל.... אין לי חלילה שום כוונות אישיות נגדך, רק שכשמשמיצים ברבים זה דבר שמקומם אותי, ואני לא יכולה לשתוק.... מבקשת את סליחתך, ומקווה שתבין...
אם יורשה לי, וחס וחלילה בלי כוונה לפגוע באיש (בטח לא באיש קטן, שהביצועים שלו בעבר הביאו הרבה כבוד. למשל בקמפיין המסיכה) - יש כאן בעיה באסטרטגיה.נכתב ע"י איש קטן;372777:נטיעות
אתה מנסה להשוות אותו ל"הגחלת" ומשם שואל שאלות איך זה מתחבר לרוגע נחת ושמחה.
אני לא באתי מהמקום הזה בכלל, אני בא ומוכר משהו חדש, שמעצב בית יהודי אידיאלי, היינו משהו עשיר בתוכן יהודי, שכל אחד ירצה להתחבר לזה. תוכן חיובי וכו'. (מקווה שכך אכן יהיה בע"ה).
לענ"ד יש הקשר בין הטיזר לתשובה, כבר בסלוגן הראשון: 16 שנה של איכות לבית היהודי, וגם בהמשך שוב, לבית היהודי.
משך הזמן הארוך, אכן פעל לרעה.
לגבי שאלת השאלות, זה לא עיתון מתחרה בכלל. זה עיתון שקיים 16 שנה, ומשדרג את עצמו. דבר אלמנטרי ומובן.
כאן אולי תמצא תשובה מפורטת יותר. מכתב לקוראים שפורסם בגליון האחרון לפני שינוי השם וכל המערך מסביב:
נכתב ע"י איש קטן;372736:גרפוטו.
אגב, מעניין, שמבחינה גרפית כאן, אנשים די מתלהבים. אך מבחינה פרסומית וכו', הקמפיין נקטל ע"י מומחים, קטילה של ממש, (באתר פשקוויל):
http://www.pashkevil.co.il/6553#comments
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //