- הוסף לסימניות
הוא לא זוכר אם הוא נסע בימין??
הוא טוען שהוא נסע בימין כל הזמן... הואטוען שפעם אחת היתה השלתבות אז אולי אולי אולי הוא התחיל את ההשתלבות שניהלפני הזמן....הוא לא זוכר אם הוא נסע בימין??
לערער לערער לערער כמובן לא לשלם לפני קבלת תשובהאח שלי עבר היום טסט בק.גת
כ10 דק ראשונות עברו חלק,
לאחר 10 דק ביציאה ממעגל , יצא רכב מחניה בנתיב הנגדי ולפתע חתך את הנתיב שאחי היה בו
הוא שם ברקס יחד עם הטסטר
וגם אמר את לטסטר בקול, הטסטר עיקם את הפרצוף ואח שלי התעקש שזה היה ביחד, וגם לא היה אפשרות לדעת את זה מראש,
מאז הטסטר פתח דף והתחיל לרשום לעצמו כל מיני דברים במהלך הנסיעה,
למעשה עד סוף הטסט לא היו הערות לקראת הסוף היה עוד מעגל תנועה,
ובקו עצירה שני, הגיע רכב מרחוק אחי בלם , כש"האף" של הרכב היה טיפה בחוץ, (הוא לא חסם את הנתיב כי המכונית עצרה, אבל זה לא היה מדויק)
זה מה שהטסטר רשם בסוף המבחן:
הסתכלות בתחילת נסיעה ובמהלך הדרך
שימוש במאותת, מבט במראות, הסתכלות לכל הכיוונים ואבחנה שהדרך פנויה (כמות: 1)
השתלבות בתנועה
השתלבות לתוך נתיב או צומת עם תנועה, ללא הפרעה מבלי לעכב את התנועה מאחור (כמות: 1)
נסיעה בימין הדרך
הקפדה על נסיעה בימין הדרך בהתאם לתנאי הדרך וחזרה לימין הדרך לפי צורך לאחר סטייה מהנתיב (כמות: 1)
שמירת רווח מהצד ולפנים
שמירה על רווח מלפנים, מאחור ומצידי הרכב (כמות: 1)
משגים שאינם מאפשרים מתן רישיון נהיגה
הפקעת שליטה למניעת סיכון, פגיעה או מניעת עבירה חמורה (כמות: 1)
הערות הבוחן
נסיעה ללא התיחסות לרכב עוקף בתנועה נגדית בדו סטרי התערבתי למניעת פגיעה ברכב מלפנים אי שמירת ימין הדרך חוסר שימוש במראות בעת מעבר נתבים פניה שמאלה ללא הסתכליות ימינה קושי בכניסה למעגל תנועה והשתלבות בתנועה אי שמירת רווח צד ממדרכה ורכבים חונים הערת הבוחן
לגבי הבלימה המורה נהיגה שלו ממש בעד שהוא יגיש ערעור , השאלה לגבי שאר ההערות.. האם יש סיכוי, להגיש ערעור?
אגב למתענינים הטסטר הזה הוא רב בוחן, ולפי דברי המורה הוא הטסטר הכי קשוח בק.גת
נ.ב. זה טסט מאד מאד גבוה.. והוא מיואש לחלוטין...
לא שוה.לערער לערער לערער כמובן לא לשלם לפני קבלת תשובה
לסמן את הנקודות הרלונטיות להכחיש הכל, ולהסביר שהוא נתן ברקס שלא כדין, והכשיל בגלל ההערה של הנבחן ( התנהגות בוחן )
הוא עשה הרבה טסטים, הוא עד היום אוכל את הלב שבטסט שני וחמישי הוא לא עירער, מצד שני חבל לו על הזמן, וגם הוא עבר להיבחן בק.גת כי היא נחשבת יותר קלה(בובאמת הוא טוען שתוואי הדרך הרבה יותר פשוט) אבל הטסטרים.. בעלי אותו דDNA...לא שוה.
מניסיון.
בזבוז זמן ועגמת נפש.
הם מקבלים בערך 1 ל- 100 ערעורים.
נתלים בכל מה שאפשר.
נקודה חשובה:
הם לא צריכים לנמק מדוע הם דוחים את הערעור!
גם רעיון טובב-2 הטסטים הראשונים כבר נפרדתי באיחולים מהמורה
בטסט השלישי החלטתי שאני לא חייב לעבור
השתדלתי לדייק כדי להתקדם כמעט כמו בכל שיעור ואז עברתי
יש אפשרות לשלוח את המורה לערער.ולהגיע לק.גת כדי להגיש עירעור זה פרוצדורה (בגלל הוראה מטופשת שצריך להגיש דווקא במקום המבחן..) אחרת הוא לא היה מתלבט ככ מקסימום יקח עוד שבוע עד הטסט הבא...
זה אינו.לוותר על השיעור המקדים
עדיף כמה ימים לפני לא לעשות שיעורים
שוב. נשמע שהוא במצב שאין לו מה להפסיד..הוא עשה הרבה טסטים, הוא עד היום אוכל את הלב שבטסט שני וחמישי הוא לא עירער, מצד שני חבל לו על הזמן, וגם הוא עבר להיבחן בק.גת כי היא נחשבת יותר קלה(בובאמת הוא טוען שתוואי הדרך הרבה יותר פשוט) אבל הטסטרים.. בעלי אותו דDNA...
ולהגיע לק.גת כדי להגיש עירעור זה פרוצדורה (בגלל הוראה מטופשת שצריך להגיש דווקא במקום המבחן..) אחרת הוא לא היה מתלבט ככ מקסימום יקח עוד שבוע עד הטסט הבא...
לא מהבחינה החוקית.אפשר רק לשלם
מבלי להשתתף
וד"ל
למה ?לא מהבחינה החוקית.
מהקטע המעשי.![]()
כך אני מרגיש.למה ?
אומרים שיש סגולה מרוקאית לשים כפית ברזל בכיס השמאלית וכו' לברר אצל הסבתות המרוקאיותאני לא יודעת אם מישהו פה מחפש עצות לטסט או שהשם של האשכול עבר לערעורים.
תנו צדקה!!!!
אין לכם מה להפסיד- הטסט הבא עולה יותר מ500 שח....
תתפללו. תתפללו. תתפללו.
ותאמינו שאלוקים יודע מה נכון לעשות.
בטסט עצמו- כלל ברזל!!!!!!!!! אם יש ספק- אין ספק!!!!!!!!!
מתלבט אם לשים איתות- שים איתות. מתלבט
אם להסתכל במראה שוב- תסתכל.
מתלבט אם לעקוף או לא- אל תעקוף.
אן לעצור- תעצור.
פשוט אין התלבטות- שמרו את זה בראש...
ועוד משהו- הסתכלות מוגזמת במראות- ממש עם כל הגוף, לא שווה לוותר אפילו על אחד כי על האחד הזה הוא יפסיל...
ערמות הצלחה!!!!!!!!!!!!
עוזר מאדמחר יש לי טסט השביעי במספר !!!
ואני מרגיש שאין לי אפשרות לנשום הלחץ מעיק עליי נורא!
מה עושים להוריד את הלחץ???
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //