רווחים בטימליין

• הוסף לסימניות
מי יודע/ת
למה לפעמים בפרימייר נוצר רווחים קטנים בין קטעי וידאו / תמונות בטימלין ואי אפשר להמשיך את הוידאו
והרווח נשאר

• הוסף לסימניות
כן תודה רק שהבעיה שלי היא לא שאני לא מוצאת את הרווחים אלא שאני לא מצליחה למחוק אותם או למלא אותם.

• הוסף לסימניות
שוב תודה גדולה
אבל כבר ניסיתי פתרונות אלו לפני שפרסמתי את הנושא
ואין שום שכבוד או דבר מסוים שיפריע לו למחוק רווחים
וגם אין אפשרות להעריך את הסרט
הרווחים נוצרים מעצמם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותיי;736189:

חשבתי שאולי לא יצא לך לקרוא את זה...

פרמייר מומחית בבאגים ובבעיות מסוג כזה.
אני ממליצה לך להעביר את החומר לסיקוונס חדש /פרויקט חדש לגמרי.
ויכול להיות שהכל יסתדר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותיי;736189:
שוב תודה גדולה
ואין שום שכבוד או דבר מסוים שיפריע לו למחוק רווחים
וגם אין אפשרות להעריך את הסרט
הרווחים נוצרים מעצמם

ניסית להפעיל את כפתור הsnap? (בחלון הסקוונס למעלה משמאל ליד כפתור הפרקים לאנקור)
אם הוא לחוץ הקטעים שאת מוזיזה/מורידה לטיימליין נדבקים אוטומטית לקטעים שכבר נמצאים שם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה