כללי רווח קופץ באינדיזיין, מי יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
שלום, משום מה יש לי קובץ שכמעט בכל עמוד - האותיות בו קופצות. ברגע שאני עושה שינוי הכי קטן בפיסקה, כמו הוספה או מחיקה של רווח - זה מסתדר, אבל יכול אחר כך להופיע שוב....
מה זה אמור להיות?
איך מסדרים את זה?

דוגמא בקובץ...

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 47.4 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
אחת הבעיות המעצבנות בפונטים של פונטביט [בעיקר בגירסת פרו]
הם מתכחשים לבעייה למרות ריבוי הפניות אליהם בנושא.
הפתרון היחיד שאני מכיר באופן גורף הוא לבצע הדפסה ולא יצוא [כמובן שזה לא תמיד מתאים, כשיש שקיפויות וכדו']

• הוסף לסימניות
אם את אומרת שזה מסתדר כשכותבים טקסט בפסקה, כדאי לנסות להריץ את פקודת "recompose all stories"

כדי להגיע לזה, פתחי את חלונית ה-Quick Apply (CTRL+ENTER וכתבתי את שם הפקודה. הוא אמור להופיע. סמני אותו ולחצי על אנטר.

• הוסף לסימניות
באג באינדיזיין. אין שום קשר לפונטביט (ראיתי באחד המגזינים של הארץ עם פונט לא שלהם).
יש לחפש תו מוזר ולא ידוע, ולמחוק אותו.
איך מחפשים? לוחצים על Alt+Ctrl+I, נפתח כל התווים הלבנים, מחפשים בעין איפה שיש תו מוזר כזה ||< או כזה ||> או משהו בסגנון הזה (בדרך כלל זה יהיה בפיסקה איפה שהבעיות מתחילות). מוחקים, והכל מסתדר.

• הוסף לסימניות
הפונט של הפסוקים הוא של פונטייפ (עברית) וגם שם יש את הבעיה תראה במילה "מבית".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1581580:
באג באינדיזיין. אין שום קשר לפונטביט (ראיתי באחד המגזינים של הארץ עם פונט לא שלהם).
יש לחפש תו מוזר ולא ידוע, ולמחוק אותו.
איך מחפשים? לוחצים על Alt+Ctrl+I, נפתח כל התווים הלבנים, מחפשים בעין איפה שיש תו מוזר כזה ||< או כזה ||> או משהו בסגנון הזה (בדרך כלל זה יהיה בפיסקה איפה שהבעיות מתחילות). מוחקים, והכל מסתדר.

המממ
עשיתי ALT+CTRL+I
ומשום מה זה לא פתח כלום...?!?
יש דרך אחרת ? איזה תפריט אני צריכה לפתוח?

• הוסף לסימניות
תלחצי בנפרד גם על W.
כנראה שאת עובדת על תצוגת Preview שלא רואים מה שמחוץ לדף.

• הוסף לסימניות
זה באג באינדיזיין שקורה בסיפורים ארוכים. לא קשור לפונטביט.
הפיתרון כמ"ש אריאל, ואם לא הולך צריך לבדוק מהיכן מתחיל הבאג, לבחור משם עד הסוף, ולשנות משהו שיגרום לכל הטקסט להסתדר מחדש.
למשל לבחור Optical Kerning, ואחר כך להחזיר ל-Metrics. או להגדיל את כל הטקסט בנקודה ואח"כ להקטין בחזרה. שימו לב: לא לבטל את הפעולה, אלא לשנות למצב הקודם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GOLDRING;1581260:
הפתרון היחיד שאני מכיר באופן גורף הוא לבצע הדפסה ולא יצוא [כמובן שזה לא תמיד מתאים, כשיש שקיפויות וכדו']
סתם השמצה
נכתב ע"י אריאל וו;1581516:
אם את אומרת שזה מסתדר כשכותבים טקסט בפסקה, כדאי לנסות להריץ את פקודת "recompose all stories"

כדי להגיע לזה, פתחי את חלונית ה-Quick Apply (CTRL+ENTER וכתבתי את שם הפקודה. הוא אמור להופיע. סמני אותו ולחצי על אנטר.

נכתב ע"י חיטובים;1581946:
זה באג באינדיזיין שקורה בסיפורים ארוכים. לא קשור לפונטביט.
הפיתרון כמ"ש אריאל, ואם לא הולך צריך לבדוק מהיכן מתחיל הבאג, לבחור משם עד הסוף, ולשנות משהו שיגרום לכל הטקסט להסתדר מחדש.
למשל לבחור Optical Kerning, ואחר כך להחזיר ל-Metrics. או להגדיל את כל הטקסט בנקודה ואח"כ להקטין בחזרה. שימו לב: לא לבטל את הפעולה, אלא לשנות למצב הקודם.

זה לא עוזר, מניסיון.

הפתרון, כמו שכתבת ונתנו10.
בפעם האחרונה נתקלתי בתו כחול כזה | בחיפוש הוא כתבת לי ^k (משמאל למין, לא כמו התצוגה כאן).
אחרי שמוחקים אותו צריך לעשות כמו שכתב אריאלII או חיטובים או להחיל את הסגנון מחדש או כל מה שיכול לרענן את הטקסט.
אני מדביק פה את התו הבעייתי:
קוד:
@​@
(שמתי אותו בין 2 ה<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> להעתיק את בניהם לתוך חלונית החיפוש ולמחוק אותם, יישאר רק הבעייתי)

• הוסף לסימניות
ידידי,
רק לפני פסח זה קרה לי בספר שלא היה בו שום תו מוזר. בדוק ומנוסה. והפיתרון כמו שכתבתי.
זה קורה כנראה מכמה סיבות.

• הוסף לסימניות
כשזה קרה בפעם הראשונה, ביקשתי משרית שתשלח לי קובץ, היא לא שלחה.

לי זה קרה כמה פעמים, במחשבים שונים, עם גרפיקאי/ות שונים, עד שמצאתי את הפתרון.

ואדרבה, מי שיהיה לו פעם את הבאג הזה - דבר ראשון שיקפיץ את האשכול הזה או את הקודם עם העלאה של הקובץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה