- הוסף לסימניות
גיסתי עשתה טיפול בipl מיוחד לרוזציאה שהעביר לה ה כ ל.עזר לך?
לטעמי אולי החמיר..
גיסתי עשתה טיפול בipl מיוחד לרוזציאה שהעביר לה ה כ ל.עזר לך?
לטעמי אולי החמיר..
מי עזרה לך?? אשמח לדעתאני הייתי אצל שלושה קוסמטיקאיות ורק האחרונה הצליחה לעזור לי.
עשתה לי כמה טיפולים וגם נתנה לי קרם לחות וקרם טיפולי.
היה מתפרץ לי בזמני מתח או בזמנים שהייתי לא מאוזנת הורמונלית, אבל בעיקר כל השנה הייתי אדומה יותר מהרגיל.
אחרי כמה טיפולים שעשיתי אצלה ראיתי ישועות מאוד מאוד גדולות ב"ה.
לדעתי קוסמטיקאית עוזרת יותר מרופא עור.
רופא עור נותן משחות עם סטרואידים וכדומה שמטפלים בסימפטומים אבל לא בשורש.
עדיף ללכת לקוסמטיקאית רפואית מקצועית שיכולה באמת לטפל בבעיה מהשורש...
יכולה לפנות אלי באישי?מי עזרה לך?? אשמח לדעת
תודה
אפשר לבחון תוצאות של סולנטרה בשימוש נכון רק לאחר כמה חודשיםמחפשת מידע על טיפול יעיל ברוזיצאה, לגבר.
עד כה טופל בכמה סבבים של אנטיביוטיקה שהועילה רק בזמן הטיפול אבל לא עזרה אפילו יום אחד לאחר סיומו, משחת סולנטרה שאינה מביאה תוצאות, קרם פנים רפואי קבוע - כל אלו על פי רופא עור. השלב הבא שהרופא הפנה הוא טיפול בראקוטן.
לפני שניגש לעשות את זה, אשמח לשמוע האם מישהו התנסה ונעזר, או לחילופין על טיפול חילופי (היות ומדובר בגבר, קוסמטיקאיות פחות רלוונטיות).
אודה לכל מידע.
יותר מאשמח אם תוכלי להפנות אותי למקורות מידע נוספים לגבי תזונה, לחות וכל מה שציינת. כמו"כ אשמח לפרטי קשר של יפית כהן.אפשר לבחון תוצאות של סולנטרה בשימוש נכון רק לאחר כמה חודשים
יש גם לדאוג לתזונה מתאימה, הימנעות מחימום הפנים שמירה על לחות ועל תכשירים מתאימים כולל שמפו וסבון פנים ועוד הרבה דברים
ממליצה מאד להתייעץ עם יפית כהן למרות שהמטופל גבר
באתר של יפית כהן יש המון מידע וגם פרטי קשר איתהיותר מאשמח אם תוכלי להפנות אותי למקורות מידע נוספים לגבי תזונה, לחות וכל מה שציינת. כמו"כ אשמח לפרטי קשר של יפית כהן.
תודה רבה מאד
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים