רוזיצאה (אדמומיות בפנים)

• הוסף לסימניות
אני סבלתי שנים מאדמומיות בפנים ויובש נורא הרגשתי ממש שזה כמו סבוריאה בפנים
כיום ב''ה אני משתמשת בקרם מעולה!!!!!!!! של ד''ר טבע בביתר עולה 140 ש''ח, ל-50 מ''ג
קרם טבעי והכי מזין את העור!!
מנקה פעמיים ביום את הפנים ומורחת הרבה מהקרם
שיפור ניכר כבר מהפעם השניה
ממליצה בחום לתועלת הכלל!!

• הוסף לסימניות
אני הייתי אצל שלושה קוסמטיקאיות ורק האחרונה הצליחה לעזור לי.
עשתה לי כמה טיפולים וגם נתנה לי קרם לחות וקרם טיפולי.
היה מתפרץ לי בזמני מתח או בזמנים שהייתי לא מאוזנת הורמונלית, אבל בעיקר כל השנה הייתי אדומה יותר מהרגיל.
אחרי כמה טיפולים שעשיתי אצלה ראיתי ישועות מאוד מאוד גדולות ב"ה.
לדעתי קוסמטיקאית עוזרת יותר מרופא עור.
רופא עור נותן משחות עם סטרואידים וכדומה שמטפלים בסימפטומים אבל לא בשורש.
עדיף ללכת לקוסמטיקאית רפואית מקצועית שיכולה באמת לטפל בבעיה מהשורש...

• הוסף לסימניות
אני הייתי אצל שלושה קוסמטיקאיות ורק האחרונה הצליחה לעזור לי.
עשתה לי כמה טיפולים וגם נתנה לי קרם לחות וקרם טיפולי.
היה מתפרץ לי בזמני מתח או בזמנים שהייתי לא מאוזנת הורמונלית, אבל בעיקר כל השנה הייתי אדומה יותר מהרגיל.
אחרי כמה טיפולים שעשיתי אצלה ראיתי ישועות מאוד מאוד גדולות ב"ה.
לדעתי קוסמטיקאית עוזרת יותר מרופא עור.
רופא עור נותן משחות עם סטרואידים וכדומה שמטפלים בסימפטומים אבל לא בשורש.
עדיף ללכת לקוסמטיקאית רפואית מקצועית שיכולה באמת לטפל בבעיה מהשורש...
מי עזרה לך?? אשמח לדעת
תודה

• הוסף לסימניות
רוזציאה מגיעה על רקע של שגשוג בטפיל הדמודקס שקיים בעור הפנים של כולנו
התסמינים הם עור יבש ומעקצץ, פצעים דמויי אקנה בלחיים ואדמומיות שהיא למעשה צבר מיקרוסקופי של כלי דם מורחבים.
טיפול יסודי לא יכול להיות רק בלייזר או פוטותרפיה וגם לא רק במשחות
הטיפול צריך להיות הוליסטי ולכלול משחות ותכשירים להרגעת העור והפחתת הדמודקס
הלייזר והIPL הם רק שלב שני להסרת נימי הדם שהתקבעו בעור והפחתת האדמומיות.
כמו כן אמורים להקפיד על שגרה מונעת הכוללת הגנה עקבית מהשמש, שימוש בתכשירי איפור והיגיינת פנים מותאמי רוזציאה, תזונה מתאימה ורחצת פנים במים קרים בלבד.

• הוסף לסימניות
יש קוסמטיקאית מעולה שממש הצילה את אחותי.
שמה יפית,כהן גרה בבת ים
טלפון שלה: 0545321040
(אין לי אחוזים...)

• תודה
Reactions: YRN
  • הוסף לסימניות
מחפשת מידע על טיפול יעיל ברוזיצאה, לגבר.
עד כה טופל בכמה סבבים של אנטיביוטיקה שהועילה רק בזמן הטיפול אבל לא עזרה אפילו יום אחד לאחר סיומו, משחת סולנטרה שאינה מביאה תוצאות, קרם פנים רפואי קבוע - כל אלו על פי רופא עור. השלב הבא שהרופא הפנה הוא טיפול בראקוטן.
לפני שניגש לעשות את זה, אשמח לשמוע האם מישהו התנסה ונעזר, או לחילופין על טיפול חילופי (היות ומדובר בגבר, קוסמטיקאיות פחות רלוונטיות).
אודה לכל מידע.

• הוסף לסימניות
מחפשת מידע על טיפול יעיל ברוזיצאה, לגבר.
עד כה טופל בכמה סבבים של אנטיביוטיקה שהועילה רק בזמן הטיפול אבל לא עזרה אפילו יום אחד לאחר סיומו, משחת סולנטרה שאינה מביאה תוצאות, קרם פנים רפואי קבוע - כל אלו על פי רופא עור. השלב הבא שהרופא הפנה הוא טיפול בראקוטן.
לפני שניגש לעשות את זה, אשמח לשמוע האם מישהו התנסה ונעזר, או לחילופין על טיפול חילופי (היות ומדובר בגבר, קוסמטיקאיות פחות רלוונטיות).
אודה לכל מידע.
אפשר לבחון תוצאות של סולנטרה בשימוש נכון רק לאחר כמה חודשים
יש גם לדאוג לתזונה מתאימה, הימנעות מחימום הפנים שמירה על לחות ועל תכשירים מתאימים כולל שמפו וסבון פנים ועוד הרבה דברים
ממליצה מאד להתייעץ עם יפית כהן למרות שהמטופל גבר

• תודה
  • הוסף לסימניות
אפשר לבחון תוצאות של סולנטרה בשימוש נכון רק לאחר כמה חודשים
יש גם לדאוג לתזונה מתאימה, הימנעות מחימום הפנים שמירה על לחות ועל תכשירים מתאימים כולל שמפו וסבון פנים ועוד הרבה דברים
ממליצה מאד להתייעץ עם יפית כהן למרות שהמטופל גבר
יותר מאשמח אם תוכלי להפנות אותי למקורות מידע נוספים לגבי תזונה, לחות וכל מה שציינת. כמו"כ אשמח לפרטי קשר של יפית כהן.
תודה רבה מאד

• הוסף לסימניות
יותר מאשמח אם תוכלי להפנות אותי למקורות מידע נוספים לגבי תזונה, לחות וכל מה שציינת. כמו"כ אשמח לפרטי קשר של יפית כהן.
תודה רבה מאד
באתר של יפית כהן יש המון מידע וגם פרטי קשר איתה

• שכוייח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת