רוחב של ניאגרה סמויה

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מה הרוחב הסטנדרטי של ניאגרה סמויה, והאם יש בזה כמה גדלים

הסיבה שאני שואלת היא שכרגע בתכנית של השירותים יש לנו עמוד שבולט 9 ס"מ מהקיר, אני רוצה לדעת האם אני אצטרך לקנות ארון קצר יותר כדי שהניאגרה תוכל להיכנס, או שזה לא יפריע לתכנית המקורית שלי.

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מה הרוחב הסטנדרטי של ניאגרה סמויה, והאם יש בזה כמה גדלים
הניאגרה עצמה רוחב 47-49 ס"מ תלוי חברה
אבל את הקיר עצמו עושים 80 ס"מ ע"מ שיוכלו לשבת בצורה נוחה
בדיעבד אפשר גם 75 ס"מ
הסיבה שאני שואלת היא שכרגע בתכנית של השירותים יש לנו עמוד שבולט 9 ס"מ מהקיר, אני רוצה לדעת האם אני אצטרך לקנות ארון קצר יותר כדי שהניאגרה תוכל להיכנס, או שזה לא יפריע לתכנית המקורית שלי.
ניאגרה קצרה זה משהו שונה,
עובי ניאגרה רגיל זה 15 ס"מ
וניאגרה דקה 8 ס"מ

• הוסף לסימניות
הניאגרה עצמה רוחב 47-49 ס"מ תלוי חברה
אבל את הקיר עצמו עושים 80 ס"מ ע"מ שיוכלו לשבת בצורה נוחה
בדיעבד אפשר גם 75 ס"מ

ניאגרה קצרה זה משהו שונה,
עובי ניאגרה רגיל זה 15 ס"מ
וניאגרה דקה 8 ס"מ
אני כן מתכוונת לרוחב, כנראה לא הסברתי מספיק טוב.
זה התכנית שלנו, איפה שצבוע בתכלת יש לנו עמוד ש"גונב" 19 ס"מ מהמקום של השירותים
השאלה שלי עד כמה נאלץ להקטין את הארון בשביל זה... (די בניתי על הרוחב של הארון אבל נראה שנצטרך לוותר)
1755024350789.png

• הוסף לסימניות
לפי התקן את חייבת 90 סמ ברוטו.כדי שיקבלו טופס 4
רוחב ניאגרה סמויה 52 סמ בערך פלוס העמוד שסגור בגבס תוסיפי עובי גבס וכו...

• הוסף לסימניות
בסדר תקן זה לנוחות. ברור ש70 עובד גם אבל זה צפוף ולפעמים עם המגב קשה לתמרן ולנקות וכו...
כמובן שכל מקרה לגופו אבל אני מאד אוהבת לעבוד עם התקנים התוצאה בסוף מושלמת..

• הוסף לסימניות
יש לכם כ50 סנטימטר לעמוד לפני האסלה. זה לא תקני. לקחתם את זה בחשבון?
תוכלו להצמיד את מיכל ההדחה לכיוון הארון, כך שהאסלה לא תהיה במרכז ה80. פחות נוח אבל אפשרי . או מה שיותר נכון זה להקטין את הארון לפחות ב10 ס"מ

• הוסף לסימניות
יש לכם כ50 סנטימטר לעמוד לפני האסלה. זה לא תקני. לקחתם את זה בחשבון?
תוכלו להצמיד את מיכל ההדחה לכיוון הארון, כך שהאסלה לא תהיה במרכז ה80. פחות נוח אבל אפשרי . או מה שיותר נכון זה להקטין את הארון לפחות ב10 ס"מ
לקחנו בחשבון, לוקחים אסלה קצרה כדי לשפר (בכמה ס"מ...) את העניין

כרגע מסתמן שניקח ניאגרה של ג'יבריט שהיא קצת יותר קצרה (הסטנדרט אצלם זה 42 ס"מ), ואז יש לנו מצד אחד עמוד 19 ס"מ, ואז ניאגרה, ואז רווח של 18-19 ס"מ עד לארון, ועדיין נוכל להכניס ארון ברוחב 90 (וגם האסלה תצא באמצע)

• הוסף לסימניות
בהמשך לשאלה שלי פה
בפועל תוך כדי הבנייה היו אילוצים בשטח שחייבו התקנה של הניאגרה כך שאמצע השירותים הוא במרחק של 45 ס"מ מהקיר (אחרי קרמיקה)
האם מהצד השני חשוב לשמור על סימטריות ולהתחיל את הארון של הכיור רק במרחק של 45 ס"מ מהמרכז, או שזה מתקבל טוב גם אם יש 35 או 40 ס"מ?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
אם הארון עמוק הוא יפריע לישיבה נוחה על האסלה, במרחק של 35.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה